net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Marquez σίγουρα δεν σκοπεύει να συμβιβαστεί με οποιαδήποτε άλλη θέση από την 1η.

MotoGP Indianapolis: Αναμένοντας τον 10ο γύρο

Στις 10 Αυγούστου 2014 τα βλέμματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα στραφούν στον 10ο γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος MotoGP που θα διεξαχθεί στην πίστα της Indianapolis για έβδομη χρονιά.

 
Σε μία από τις πιο δημοφιλείς αμερικάνικες πίστες θα διεξαχθεί ο δέκατος γύρος του πρωταθλήματος MotoGP. Ο Marc Marquez θα επισκεφθεί την πίστα των 16 στροφών και 4.1 χιλιομέτρων για να γράψει ιστορία.

Ο 21χρονος Ισπανός, και υποψήφιος φετινός παγκόσμιος πρωταθλητής, βρίσκεται ήδη στα μισά τις πρώτης του άψογης χρονιά στα MotoGP. Έχει κερδίσει τους πρώτους εννέα αγώνες και με μια νίκη στο Red Bull Indianapolis GP θα μπορούσε να συνεχίσει την αψεγάδιαστη πορεία του στο πρωτάθλημα, όπως επίσης θα μπορέσει και να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Αυστραλού οδηγού Mick Doohan, στις δέκα συνεχόμενες νίκες μέσα σε μία σεζόν!

Ο Marquez κέρδισε τους αγώνες στην Indianapolis το 2011 και 2012 στην κατηγορία Moto2 και σίγουρα δεν σκοπεύει να συμβιβαστεί με οποιαδήποτε άλλη θέση.

Ο αναβάτης με τις περισσότερες νίκες στο Indianapolis GP είναι ο Nicolas Terol, με τρεις, στην κατηγορία των 125 κυβικών εκατοστών, με τους Dani Pedrosa και  Marc Marquez να ακολουθούν με δύο νίκες. Όλοι οι υπόλοιποι αναβάτες έχουν από μία. Τα GP που έχουν διοργανωθεί στην αμερικάνικη πίστα έχουν κατακτηθεί από Ισπανούς, Ιταλούς και Αυστραλούς αναβάτες.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ