net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP Marquez στο Κατάρ

MotoGP: Οι πτώσεις δεν αποθαρρύνουν τον Marquez

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP Marquez δηλώνει χαρούμενος στο φινάλε των δοκιμών στο Κατάρ, παρά τις τρεις πτώσεις που είχε την τελευταία ημέρα.

 
Ο αναβάτης της Repsol Honda επισημαίνει ότι παρά τα αποτελέσματα στα δοκιμαστικά, είναι ευχαριστημένος με τη δουλειά που έκαναν σαν ομάδα. Ο Marquez δεν αναφέρεται μόνο στα λάθη που έγιναν, αλλά και στη γενική βελτίωση της ομάδας, που απέδωσε ένα αίσθημα εμπιστοσύνης πριν την αγωνιστική περίοδο.

«Είμαι χαρούμενος με το ρυθμό, που ήμασταν σε θέση να κρατήσουμε σήμερα, αλλά φυσικά δεν ήταν η καλύτερη δοκιμή για εμάς πριν τη αγωνιστική περίοδο. Έπεσα τρεις φορές: Η πρώτη ήταν στην αρχή, γιατί η μοτοσυκλέτα είχε μια ταλάντευση στη στροφή τέσσερα και εγώ φρέναρα αργά. Αργότερα το βράδυ έχασα τον έλεγχο του μπροστινού μέρους δύο φορές, και ειδικά η τελευταία πτώση -κατά τη διάρκεια του δοκιμαστικού αγώνα- ήταν δικό μου λάθος. Νομίζω ότι σήμερα ήταν μια θετική ημέρα σε γενικές γραμμές.»

Ωστόσο, από την άλλη πλευρά του γκαράζ,  Dani Pedrosa τελείωσε τη δοκιμασία πολύ πιο θετικά. Απέδειξε ότι ξαναβρήκε την παλιά του φόρμα και τερμάτισε τρίτος.
 
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ