net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το σχέδιο του Maksim Burov!

Το σχέδιο του Maksim Burov!

Το σχέδιο του Maksim Burov!

Το σχέδιο του Maksim Burov!

Το σχέδιο του Maksim Burov!

Το σχέδιο του Maksim Burov!

Μοτοσυκλέτα από την Koenigsegg

Όλοι γνωρίζουν την εταιρία Koenigsegg για τα υπέρ-αυτοκίνητα που έχει κατασκευάσει τα οποία είναι άξια θαυμασμού στον κόσμο του αυτοκινήτου. Αν η εταιρία ξεκινούσε την παραγωγή μίας μοτοσυκλέτας πιστεύετε ότι θα είχε την ίδια απήχηση;

 
Η Koenigsegg κατασκευάζει μόνο έναν τύπο αυτοκινήτου δίθυρο, διθέσιο και να έχει τον κινητήρα στην μέση. Το στυλ της είναι σχεδόν αγωνιστικό και οι ίπποι που έχει το αυτοκίνητο είναι  πολλοί.Πάρα πολλοί!

Τι θα γινόταν όμως αν η εταιρία αποφάσιζε να κατασκευάσει μία μοτοσυκλέτα σύμφωνα με το στυλ της; Ο καλλιτέχνης Maksim Burov σχεδίασε αυτό το στιλιστικά σύγχρονο café racer θεωρητικά για την Σουηδική εταιρία. Πηγή έμπνευσης όπως είπε και ο ίδιος ο σχεδιαστής ήταν η Lotus C-01 η οποία είναι δημιούργημα του Daniel Simon.

Φυσικά, για τον Christian von Koenigsegg και για την εταιρία δεν είναι και πολύ πιθανό (προς το παρόν) ότι παράλληλα με τους 4 τροχούς θα προχωρήσουν και στην παραγωγή δικύκλου. Αν και δεν είναι πολύ δύσκολο, καθώς υπάρχουν εταιρίες που ασχολούνται με τον χώρο της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου ταυτόχρονα. Λαμπρά παραδείγματα είναι η Honda, η Suzuki, η BMW και η Peugeot με τα scooter.
 

 

SPECIAL - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ