net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Motus V4 MSTR

Επιρροές απο Ζ800

Μεγαλύτεροι δίσκοι φρένων

Motus V4 MSTR

Είστε κάτοχος ενός ταξιδιάρικου Motus MSTR και η ιπποδύναμη του κινητήρα δεν είναι αρκετή για εσάς; Απευθυνθείτε στη Moto Fuller και το Motus σας θα αποκτήσει έναν V4 κινητήρα προερχόμενο απο V8 Chevrolet Corvette.

 
Σε κάποιους αρέσει να κάνουν βόλτες σε ήρεμους και χαλαρούς ρυθμούς, άλλοι απολαμβάνουν τις υψηλές ταχύτητες. Οι Αμερικανοί από την άλλη θέλουν μόνο υπερβολικούς κινητήρες με τόνους ροπής και δεν εννοούμε μόνο αυτούς που διαθέτουν οι Harley-Davidson και Indian. Στην περίπτωση του Motus V4 MSTR ο κινητήρας  είναι ένας θηριώδης V4, 2.750 κυβικών εκατοστών και απόδοσης άνω των 180 ίππων, ο οποίος προέρχεται από έναν τροποποιημένο V8 από Chevrolet Corvette. Η ροπή των 17 χιλιογραμμόμετρων σας επιτρέπει να τραβήξετε και τρέιλερ, αν το επιθυμείτε.

Η Moto Fuller συνήθως ασχολείται με τη δημιουργία κλασικών cafe racers, trackers και scramblers, όμως αυτή τη φορά αποφάσισαν να φτιάξουν ένα ιδιαίτερο street fighter. Ο κινητήρας κλέβει έτσι κι αλλιώς την παράσταση οπότε απλά τον “έντυσαν ” με ένα πιο άγριο κοστούμι η αισθητική του οποίου θυμίζει Kawasaki Z800.

Σημαντική αναβάθμιση δέχθηκαν τα φρένα τα οποία απέκτησαν μεγαλύτερους δίσκους και  μονομπλόκ δαγκάνες της Brembo. Κάτι αναγκαίο αν αναλογιστούμε το πόσο εύκολα μπορεί να πιάσει τα 270 χλμ/ώρα.

 

SPECIAL - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ