net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τρελοί καλλιτέχνες, απίθανα μονόκυκλα.

Μουσικό βίντεο των OK Go με το Honda Uni-Cub

Στο νέο βίντεο-κλιπ των OK Go, πρωταγωνιστεί το νέο ηλεκτρικό όχημα της Honda, Uni-Cab, που θυμίζει καρεκλάκι! Μουσικοί σε στιλ Hells Angels νέας κοπής, με μπόλικο χιούμορ, καβάλα στα ηλεκτρικά μονόκυκλα τους.

 
Οι OK Go είναι ένα εναλλακτικό ροκ group από το Σικάγο. Στο ενεργητικό τους έχουν μεταξύ άλλων ένα βραβείο Grammy για το βίντεο-κλιπ του τραγουδιού here it goes again το 2007, ενώ η Nintendo είχε χρησιμοποιήσει 3 βίντεο-κλιπ τους για την κονσόλα 3DS το 2011.
Τώρα, οι τέσσερις μουσικοί των OK Go, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το ηλεκτρικό μονόκυκλο UNI-CUB β της Honda, στο νέο τους βίντεο-κλιπ του τραγουδιού "I won't let you down", που έχει αρκετές ακόμη ιαπωνικές πινελιές στην αισθητική του. Θυμίζουμε πως το UNI-CUB β είναι ένα επαναστατικό μονόκυκλο της Honda, που δεν έχει ακόμη βγει στην παραγωγή. Αν είσαι βέβαια ένα μουσικό γκρουπ που απολαμβάνει παγκόσμιας φήμης, οι πόρτες των εργοστασίων είναι ανοικτές για τις επιθυμίες σου.

Πέρα από την άψογη χορογραφία του βίντεο-κλιπ, εντύπωση προκαλεί η απίθανη κίνηση του UNI-CUB, τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους. Ποιος δεν θα ήθελε να έχει ένα να παίζε και να μετακινείται;!   

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ