net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ηλεκτρονικό κατάστημα δημιούργησε η Μπατής Τζανής για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Τζανής Μπατής: Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα

Τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος για την ταχύτερη και ευκολότερη εξυπηρέτηση των πελατών του ανακοίνωσε η επιχείρηση Τζανής Μπατής που αποτελεί εξουσιοδοτημένο συνεργείο δικύκλων της Honda.

 
Η εταιρία Τζανής Μπατής (Τηλεφάνους 31, Ακαδημία Πλάτωνος) είναι παράλληλα και εξουσιοδοτημένο συνεργείο ηλεκτρογεννητριών, χορτοκοπτικών, γεωργικών ελκυστήρων και ανλτιών της Honda ενώ δραστηριοποιείται στη μηχανική και ηλεκτρική επισκευή δικύκλων Honda και στο εμπόριο ανταλλακτικών της ιαπωνικής εταιρίας.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κος Τζανής Μπατής, μετά από πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση, που συνοδεύεται από τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ειδικότητας, συνεχίζει να προσεγγίζει τον κάθε πελάτη με τον επαγγελματισμό αλλά και το μεράκι που απαιτείται δίνοντας πάντα τις πιο συμφέρουσες λύσεις προς εξυπηρέτησή του.

Τώρα για ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του η επιχείρηση Μπατής Τζανής δημιούργησε ηλεκτρονικό κατάστημα που λύνει σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του πελάτη.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε καινούρια αλλά και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για δίκυκλα, ηλεκτρογεννήτριες και γεωργικά μηχανήματα  Honda, για καινούρια αλλά και παλιά μοντέλα, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλ. 210-5135353.

 

????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ