net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Από 200 τροποποιημένα κομμάτια αποτελείται η KRGT-1

Μπορείτε να αγοράσετε μια

Ο γνωστός αστέρας του Χόλυγουντ Keanu Reeves σχεδίασε τη δική του μοτοσυκλέτα με την ονομασία KRGT-1. Το τελικό προϊόν κατασκευάζεται από την εταιρία Reeves και η μοτοσυκλέτα που αριθμεί με 200 προσαρμοσμένα κομμάτια, είναι προς πώληση.

 
Ο γνωστός ηθοποιός σε συνεργασία με έναν μηχανικό στο Λος Άντζελες, μετέτρεψαν τη συνεργασία σε επιχειρηματικό βήμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα  οι αναβάτες να είναι σε θέση να προμηθευτούν τη δική τους μοτοσυκλέτα, κατασκευασμένη από τον Reeves.

Το μοντέλο πήρε την ονομασία KRGT-1, από τα ακρωνύμια των δύο συνεργατών και κατασκευάστηκε, αφού χρησιμοποιήθηκαν 200 ειδικά τροποποιημένα κομμάτια, κατασκευασμένα από την εταιρία Reeves στην Καλιφόρνια.

Η αρχή έγινε όταν ο ηθοποιός θέλησε να κάνει μια προσαρμογή σε μια Harley και ζήτησε από τον μηχανικό να τοποθετήσει ένα μαξιλαράκι πλάτης στη θέση του συνοδηγού. Ο μηχανικός δεν μπόρεσε και έτσι αποφάσισε να κατασκευάσει μια εξ ολοκλήρου τροποποιημένη μοτοσυκλέτα, ειδικά για τον Keanu. Το αποτέλεσμα άρεσε πολύ στο ηθοποιό και έτσι λόγω αυτής της σχέσης, φτάσαμε στη σημερινή μοτοσυκλέτα.

Η μοτοσυκλέτα είναι βασισμένη σε μια Harley και ο σχεδιασμός άρεσε τόσο πολύ στον ηθοποιό, που αποφάσισε να το μοιραστεί με τον κόσμο, πείθοντας πρώτα και τον φίλο του να τον ακολουθήσει στο όλο εγχείρημα.

Η σχέση του Keanu με τους δύο τροχούς ξεκίνησε, όταν στα 22 του χρόνια, εργαζόμενος σε μια τηλεοπτική σειρά, είχε την ευκαιρία να οδηγήσει μια μοτοσυκλέτα. Ζήτησε από μια κοπέλα να τον διδάξει και αργότερα έπειτα πειραματίστηκε με την πρώτη του Kawasaki KLR. 

Μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί 20 μοτοσυκλέτες και οι αγοραστές είναι από Αμερική, τη Ρωσία, την Αυστραλία και τη Μαλαισία.

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ