net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πως νιώθει για την επιστροφή του στους αγώνες ο Andrea Iannone;

Μπορούσα και τρίτος

Ο Andrea Iannone μιλά για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του, λέγοντας ότι είναι πολύ ικανοποιημένος.

 
Ο Andrea Iannone, ο οποίος αναγκάστηκε να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μετά το Silverstone, λόγω τραυματισμού του στην σπονδυλική στήλη, έκανε μια πολύ δυναμική επιστροφή στον αγώνα της Μαλαισίας, όπου μάλιστα διεκδίκησε και την νίκη.
 
Μιλώντας για το γεγονός, ο Andrea δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την απόδοσή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος, επειδή οδήγησα για πάνω από τον μισό αγώνα στην πρώτη θέση και επέστρεψα μετά από τέσσερις αγώνες χωρίς να είμαι καθόλου σίγουρος για το πώς θα αποδώσω. Σίγουρα μπορούσα να πάρω την τρίτη θέση, αλλά η πτώση του Marc και του Cal ήταν στον ίδιο γύρο με την δική μου. Αν μου έδειχναν πίνακα ότι είχαν πέσει, θα έκοβα ταχύτητα»

«Σίγουρα, είχα μεγάλο πλεονέκτημα ενάντια στον Jorge Lorenzo στον αγώνα, αλλά προς το παρόν το βασικό είναι να επιστρέψω κατά αυτόν τον τρόπο, να οδηγώ και στο στεγνό και στο βρεγμένο γρήγορα και να δείξω ότι η κατάστασή μου είναι η καλύτερη δυνατή»

Ερωτώμενος για τον λόγο που είχε πτώση, ο Andrea Iannone εξήγησε: «Ζήτησα περισσότερα από το μπροστινό λάστιχο στο φρενάρισμα, από όσα θα μπορούσα να είχα, και έχασα το μπροστινό. Αλλά αυτό είναι γιατί δεν είχαμε ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάτι για να βελτιώσουμε την πρόσφυση στο πίσω ελαστικό.» 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ