net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αποκτήστε τις ποιοτικές Nighthawk C2 Goretex Black με έκπτωση 20%!

Μπότες Dainese με 20% έκπτωση!

Αποκτήστε τις μπότες Dainese Nighthawk C2 Goretex Black και κερδίστε άμεσα έκπτωση 20%!

 
Οι μπότες μοτοσυκλέτας καλούνται να καλύψουν μια τεράστια γκάμα απαιτήσεων: Πρέπει να είναι ελαφριές και εύκαμπτες, ώστε να είναι εύχρηστες, ταυτόχρονα όμως πρέπει να προστατεύουν απόλυτα τον αναβάτη, τόσο από κινδύνους όσο και από τις καιρικές συνθήκες.
Ειδικά τώρα το χειμώνα, κάθε αναβάτης θα ήθελε μια κορυφαίας ποιότητας μπότα, ικανή να προστατέψει αποτελεσματικά από το κρύο και την βροχή, αλλά ταυτόχρονα να είναι εύχρηστη μέσα και έξω από την πόλη. Αυτό ακριβώς μπορούν να προσφέρουν οι Dainese Nighthawk C2, που επιλέξαμε για την σημερινή μας προσφορά ημέρας!

Η εταιρεία… δεν χρειάζεται συστάσεις, σαφώς, και οι συγκεκριμένες μπότες είναι 100% αδιάβροχες και κατασκευασμένες από μεγάλης αντοχής δέρμα. Διαθέτουν επίσης προστασία στον αστράγαλο, θερμική επένδυση και αντιολισθητική σόλα.

Τώρα, μπορείτε να τις αποκτήσετε από το κατάστημα Bikers Point, στην τιμή των 160 ευρώ (από αρχική τιμή 200 ευρώ), με έκπτωση 20%!

Προλάβετε και απολαύστε την προστασία και την άνεση, από μια εκ των καλυτέρων εταιρειών στον χώρο! Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του καταστήματος κάνοντας κλικ εδώ! 
 

 

???? ?????-????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ