net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στην σημερινή προσφορά θα βρείτε μπουφάν της εταιρίας AGVpro!

Μπουφάν AGVpro σε προσφορά

Είστε αναβάτης και έχετε βαρεθεί να φοράτε jacket που είναι χοντροκομμένο και δεν ταιριάζει με το σύνολο των ρούχων σας; Το κατάστημα Too Fast έχει την λύση για εσάς.

 
Το δερμάτινο μπουφάν URBAN vintage black της εταιρίας AGVpro σας προσφέρει στυλ και προστασία κατά την μετακίνηση σας με την μοτοσυκλέτα. Είναι εργονομικά σχεδιασμένο με πρωτοποριακό design ώστε να μπορείτε να είστε άνετοι με αυτό ακόμη και τις ώρες που δεν είστε πάνω στην μοτοσυκλέτα σας.

Το URBAN vintage είναι ένα μπουφάν που δεν σας απαγορεύει να το φοράτε με το πέρας του χειμώνα καθώς η ισοθερμική του επένδυση αφαιρείται. Το δέρμα του είναι πάχους 1,1 χιλιοστών και είναι μαλακό και υψηλής ποιότητας για εξαιρετική αντοχή στην τριβή. Επίσης, έχει υποστεί ειδική επεξεργασία για να έχει άγρια υφή.

Με το μπουφάν της AGVpro μπορείτε να αισθάνεστε αλλά και να είστε ασφαλείς καθώς διαθέτει προστασίες Biomechanic CE standard EN 1621 σε αγκώνες, ώμους και πλάτη. Είναι εργονομικά σχεδιασμένο για καλύτερη εφαρμογή στον σωματότυπο του αναβάτη και διαθέτει και ρυθμιζόμενο κολάρο λαιμού.

Επωφεληθείτε από την προσφορά του καταστήματος Too Fast και αποκτήστε το μπουφάν URBAN vintage black στην τιμή των 249 ευρώ , έναντι των 350 ευρώ που ήταν η αρχική!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα Too Fast στο τηλ.: 210 9969793 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του καταστήματος κάνοντας κλικ εδώ.
 

 

???? ?????-????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ