net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το πανέμορφο μπουφάν Honda Blouson Cuir Racing Kenny Roberts σε φανταστική τιμή!

Μπουφάν Honda με έκπτωση 42%!

Αποκτήστε το μοναδικό δερμάτινο μπουφάν της Honda, Blouson Cuir Racing με έκπτωση 42%!

 
Όταν μιλάμε για προστατευτικό εξοπλισμό μοτοσυκλέτας, δεν υπάρχει τίποτα που να συγκρίνεται σε προστασία αλλά και σε γοητεία, από τα δερμάτινα αξεσουάρ. Φανταστείτε λοιπόν, να έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε ένα κορυφαίο μπουφάν από δέρμα, με την αγαπημένη σας μάρκα να αναγράφεται επάνω, αλλά και στην σφραγίδα ενός θρύλου των αγώνων να το χαρακτηρίζει!
 
Ακριβώς αυτό είναι το μπουφάν Honda Blouson Cuir Racing Kenny Roberts! Με την υπογραφή του θρυλικού αγωνιζόμενου, κατασκευή από δέρμα υψηλής ποιότητας και τα λογότυπα της Honda να το στολίζουν, το μπουφάν αυτό δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια επιλογή κορυφής.

Το Blouson Cuir Racing προσφέρει επίσης πολλές δυνατότητες πρακτικότητας στον αναβάτη, αφού διαθέτει αφαιρούμενη επένδυση, τσέπες εσωτερικές και εξωτερικές και είναι πλήρως ρυθμιζόμενο. Το θέλετε; Μπορείτε να το αποκτήσετε σε μοναδική τιμή!

Πιο συγκεκριμένα, το μπουφάν είναι διαθέσιμο στο κατάστημα Promoto Ginosatis, με μεγάλη έκπτωση 42%, στα 199 ευρώ –από αρχική τιμη 345 ευρώ! Αν λοιπόν θέλετε ένα πανέμορφο και ασφαλέστατο δερμάτινο μπουφάν, σε καλή τιμή, το βρήκατε!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα Promoto Ginosatis στο τηλέφωνο 210-9400123

 

???? ?????-????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ