net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η MV Agusta F4 Reparto Corse σε όλο της το μεγαλείο!

Η MV Agusta F4 Reparto Corse σε όλο της το μεγαλείο!

Ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες...

Ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες...

Ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες...

Ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες...

Να η MV Agusta F4 RC!

Αυτή είναι η νέα, περιορισμένης παραγωγής κορυφαία superbike της MV Agusta!

 
Ελάχιστα αφότου είδαμε την teaser φωτογραφία για την νέα MV Agusta F4 Reparto Corse, σκάει και σαν βόμβα η είδηση της παρουσίασης του μοντέλου! Αυτή λοιπόν είναι η νέα MV Agusta F4 Reparto Corse, ουσιαστικά η μοτοσυκλέτα του Leon Camier για χρήση δρόμου!
 
Το μοντέλο θα παραχθεί μόλις σε 250 κομμάτια παγκοσμίως, βαμμένο στα ιταλικά χρώματα κόκκινο, λευκό και πράσινο, ενώ ο αριθμός 37 που αντιπροσωπεύει τους τίτλους της εταιρείας λάμπει δια της παρουσίας του στην μάσκα και στην καρίνα.

Κάθε μία από τις 250 μοτοσυκλέτες θα είναι διαθέσιμη σε μορφή κιτ αγώνων, με αποκλειστικά αξεσουάρ. Συγκεκριμένα, μιλάμε για μια εξάτμιση SC-Project τιτανίου, αγωνιστικά χειριστήρια, καπάκια για τις θέσεις των καθρεφτών (αν αφαιρεθούν για αγωνιστική χρήση), αλουμινένια τάπα ρεζερβουάρ και πίσω paddock stand.

Η μοτοσυκλέτα θα αποδίδει περίπου 205 ίππους σε ρυθμίσεις… δρόμου, καθώς με όλα τα αγωνιστικά αξεσουάρ τοποθετημένα το νούμερο ανεβαίνει στους 212 ίππους! Για την διαχείριση αυτής της ισχύος το μοντέλο φέρει αναρτήσεις Ohlins εμπρός και πίσω, πλήρως ρυθμιζόμενες, ενώ τα φρένα του μοντέλου προέρχονται από την Brembo και έχουν δύο τετραπίστονες δαγκάνες εμπρός, δίσκους 320 χιλιοστών, ενώ πίσω συναντάμε έναν δίσκο 210 χιλιοστών με δαγκάνα… τεσσάρων εμβόλων!

Στα ηλεκτρονικά, η μοτοσυκλέτα φέρει την σουίτα MVICS 2.0, η οποία χρησιμοποιεί πληθώρα αισθητήρων για συλλογή κάθε είδους δεδομένου κίνησης, ενώ υπάρχει και traction control ρυθμιζόμενο σε 8 επίπεδα. Αναμένεται να δούμε την μοτοσυκλέτα στην EICMA, τον επόμενο μήνα! 
 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ