net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αυτό είναι το νέο Aprilia Tuono 125 που έρχεται!

Νέα Aprilia Tuono 125

Την νέα μικρού κυβισμού μοτοσυκλέτα της αποκάλυψε η Aprilia, η οποία θα βασίζεται στο sport μοντέλο της RS4 125 και θα φέρει το βαρύ όνομα «Tuono».

 
Πέντε χρόνια μετά την παρουσίαση του RS4 125 και 11 χρόνια απουσίας από την κατηγορία, η Aprilia αποκαλύπτει το τετράχρονο, naked μοντέλο μικρού κυβισμού Tuono 125, το οποίο θα αποτελέσει μέρος της γκάμας της εταιρείας για το 2017! 
 
Η μοτοσυκλέτα είναι φανερά επηρεασμένη εμφανινσιακά από το μεγάλο της «αδερφάκι», με την χαρακτηριστική μάσκα με το τριπλό φωτιστικό σώμα να κυριαρχεί οπτικά.

Η μοτοσυκλέτα, μηχανικά, είναι βασισμένη στο RS4 125, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η εταιρεία θα εξοπλίσει τον κινητήρα με σύστημα Quickshifter, όπως ακριβώς και το Tuono 1100!

To μοντέλο, όπως είναι αναμενόμενο για κάθε νέα μοτοσυκλέτα που θα εμφανιστεί το 2017, θα είναι συμβατό με Euro 4, θα φέρει ABS στον στάνταρ εξοπλισμό του, ενώ θα φέρει όργανα με χρονόμετρο και δυνατότητα σύνδεσης με Smartphone.

Μαζί με την παρουσίαση του νέου μοντέλου, η Aprilia θα μετονομάζει το RS4 125 σε RS125, προκειμένου να γιορτάσει τα 25 χρόνια της σειράς RS. Όσοι πιστοί…προσέλθετε! 
 

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ