net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Περισσότερα στοιχεία για την νέα Suzuki Hayabusa είδαν το φως της δημοσιότητας.

Το πήλινο μοντέλο, στο οποίο λέγεται ότι θα βασιστεί η σχεδίαση της νέας μοτό.

Νέα Hayabusa το 2017;!

Μετά την αποκάλυψη από τον ίδιο τον πρόεδρο της Suzuki περί επερχόμενης ανανέωσης της Hayabusa, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν και άλλες πληροφορίες για την μοτοσυκλέτα!

 
Μόλις πριν λίγες ημέρες, διαβάσαμε τα λόγια του Toshihirο Suzuki, του προέδρου της Ιαπωνικής εταιρείας, σχετικά με την νέα, επερχόμενη Hayabusa. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κ. Suzuki επιβεβαίωσε τις φήμες ότι νέο μοντέλο ετοιμάζεται και μάλιστα θα έρθει σύντομα!
 
Οι Ινδοί ρεπόρτερ του μέσου Rushlane φαίνεται ότι κατέχουν περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο και τις δημοσίευσαν. Σε αυτές τις πληροφορίες, αποκαλύπτουν ότι η νέα Hayabusa θα βασίζεται στυλιστικά στο πασίγνωστο πήλινο μοντέλο, το οποίο είχαμε δει για πρώτη φορά το 2015 στο Τόκιο-για το οποίο έχει δηλωθεί ότι θα αποτελέσει την βάση και για άλλα μελλοντικά sport μοντέλα και εμφανίζεται στην παρακάτω εικόνα. 



Μάλιστα, δημοσιεύθηκε και ότι η νέα Hayabusa θα είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρονικά που θα της χαρίζουν 7 χαρτογραφήσεις κινητήρα! Το μοντέλο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν είναι καθόλου απίθανο να ντεμπουτάρει, μόλις του χρόνου αλλά στο τέλος της χρονιάς.

Θα είναι ενδιαφέρον να μάθουμε περισσότερες εξελίξεις γύρω από το μοντέλο, το οποίο έχει να υποστεί ανανέωση από το 2008. Δεν έχουν δημοσιευθεί τεχνικά στοιχεία ή λεπτομέρειες και κάποιες φήμες μιλούν είτε για διατήρηση του τετρακύλινδρου κινητήρα 1.3 λίτρου, είτε για μία νέα μονάδα 1.400 κ.εκ. με...υπερτροφοδότηση! Περιμένουμε περισσότερα...
 

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ