net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέα Honda Africa Twin

Η νέα Honda Africa Twin Rally μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από το Rally Dakar και διαθέτει πλήθος αλλαγών που την κάνουν ξεχωριστή.

 
Το νέο αυτό μοντέλο, είναι μια νέα έκδοση βασιζόμενη πάνω στο Africa Twin Enduro Sports που παρουσίασε η Honda στο Eicma το Νοέμβριο του 2016.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το συγκεκριμένο μοντέλο θα διατεθεί μόνο στην ιταλική αγορά, ωστόσο δεν αποκλείεται στο μέλλον να κυκλοφορήσει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως συνέβη και στα μοντέλα Ducati Multistrada 1200 Enduro, KTM Super Adventure R και BMW R1200GS Rallye.

Οι λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα έρχονται με το σταγονόμετρο, με τις φήμες να θέλουν να είναι ελαφρύτερη από το κανονικό Africa Twin, ενώ όπως μπορείτε να δείτε, σε σύγκριση με το πρότυπο Africa Twin, αυτή η μοτοσικλέτα είναι πιο στιβαρή, θυμίζοντας μοτοσυκλέτες που συμμετέχουν στο Rally Dakar.

Το μπροστινό μέρος έχει επανασχεδιαστεί, έχοντας πολύ ψηλά το φτερό, ενώ προφυλάσσονται τόσο η εξάτμιση Termignoni όσο και το κάρτερ. Το μπροστινό φως είναι τύπου LED, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως έχει το κατάλληλο ηλεκτρονικό σύστημα, που μπορεί να συνδεθεί με smartphones, επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο στον αναβάτη να επιλέξει διαφορετικές χαρτογραφήσεις.

Κλείνοντας όσον αφορά τη τιμή θα πρέπει να πούμε ότι οι πρώτες πληροφορίες από τη γειτονική χώρα κάνουν λόγων για 21,490 ευρώ για το χειροκίνητο και 22,640 ευρώ για την έκδοση DCT.

Το μόνο που περιμένουμε πλέον όλοι είναι αν στο μέλλον θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά.
 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ