net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αλλαγές συνολικά στη σχεδίαση του Diavel βλέπουμε στο νέο μοντέλο (φωτογραφία του υπάρχοντος).

Πολύ όμορφο μονόμπρατσο, μετάδοση με ιμάντα, και πιο χαλαρή θέση οδήγησης για το επόμενο Diavel.

Νέα φωτογραφία του Ducati Diavel

Όλο και πιο κοντά στην επίσημη παρουσίασή του φαίνεται πως βρίσκεται ο διάδοχος του Ducati Diavel, κάτι που μαρτυρά άλλη μια κατασκοπική φωτογραφία του που είδε το φως της δημοσιότητας.

 
Οι δοκιμές του νέου Ducati Diavel, που μοιάζει να βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο εξέλιξης, συνεχίζονται πυρετωδώς και οι κατάσκοποι το εντοπίζουν στο δρόμο όλο και πιο εύκολα. Έτσι, περίπου 20 ημέρες μετά από τις πρώτες φωτογραφίες που σας δείξαμε, έρχεται άλλη μία, αυτή τη φορά από πολύ πιο κοντά. Αυτή η φωτογραφία μας δίνει την ευκαιρία να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες με μεγαλύτερη σιγουριά, αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση, μέρος του νέου και πολύ όμορφου μονόμπρατσου ψαλιδιού έχει καλυφθεί με ταινία.

Η τελική μετάδοση με ιμάντα επιβεβαιώνεται 100%, όπως και οι αλλαγές στην θέση οδήγησης της μοτοσικλέτας με πιο χτυπητή τα μαρσπιέ που έχουν έρθει πιο μπροστά. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Visodown που δημοσιεύει τη φωτογραφία το Diavel φέρει πιρούνι της Marzocchi, η οποία όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα αναστείλει τη λειτουργία της. Η πιθανότητα να το δούμε με ανάρτηση άλλης εταιρίας στην παρουσίασή του δεν είναι μικρή. Ωστόσο το πιο πιθανό είναι να δούμε νέες αναρτήσεις για τη βασική έκδοση του Diavel με την πρώτη ευκαιρία της ανανέωσής του, αφού η εξέλιξή και το set up του βρίσκεται ήδη σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ