net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αισθητικά αναβαθμισμένη και ιδιαίτερα εύχρηστη και φιλική προς τον επισκέπτη, η νέα ελληνική ιστοσελίδα της Peugeot.

Aνακαλύψτε σε βάθος κάθε μοντέλο με πλήρη παρουσίαση των χαρακτηριστικών του και πλήθος φωτογραφιών.

Χάρη στη νέα ιστοσελίδα της Peugeot ο επισκέπτης μπορεί με ευκολία να εντοπίσει τον κοντινότερο εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της γαλλικής εταιρίας.

Νέα ιστοσελίδα Peugeot Scooters Greece

Αισθητικά αναβαθμισμένη και ιδιαίτερα εύχρηστη και φιλική προς τον επισκέπτη, η νέα ελληνική ιστοσελίδα της Peugeot σάς εισάγει στον κόσμο της γαλλικής εταιρίας δικύκλων με την πλέον μακρόχρονη ιστορία.

 
Χάρη στη νέα ελληνική ιστοσελίδα της Peugeot Scooters μπορείτε να περιηγηθείτε στην πλούσια γκάμα των μοντέλων της μάρκας του Λέοντα και να ανακαλύψτε σε βάθος κάθε μοντέλο με πλήρη παρουσίαση των χαρακτηριστικών του και πλήθος φωτογραφιών. Επιπλέον, μπορείτε να ενημερωθείτε και να επωφεληθείτε από τις τρέχουσες προσφορές της εταιρείας.

Παράλληλα, ο επισκέπτης μπορεί με ευκολία να εντοπίσει τον κοντινότερο εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Peugeot Scooters, τόσο για αγορά νέου οχήματος όσο και για το service του scooter του και να κατεβάσει τον τιμοκατάλογο της εταιρείας με ένα κλικ.

Τέλος, στη σελίδα με την Ιστορία της εταιρείας μπορείτε να ανατρέξετε στα θρυλικά μοντέλα από το παρελθόν 117 χρόνων της Peugeot Scooters και να θυμηθείτε γιατί ο σημερινός κόσμος των scooters φέρει την ανεξίτηλη σφραγίδα της τεχνογνωσίας γαλλικής εταιρίας.

 

PEUGEOT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ