net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τα νέα της off-road competition μοντέλα παρουσίασε η Yamaha.

To νέο YF250F

Νέες Yamaha off-road

Στην παρουσίαση των νέων αγωνιστικών μοτοσυκλετών εκτός δρόμου της προχώρησε η Yamaha, με μια ριζική ανανέωση για το YZ250F αλλά και μικρότερης έκτασης αλλαγές στα υπόλοιπα μοντέλα.

 
Με το moto “Forward Thinking” η Yamaha παρουσίασε την νέα γκάμα off-road μοτοσυκλετών της, για το 2017. Η εταιρεία ανανέωσε εκ βάθρων το YZ250F, ενώ πραγματοποίησε αλλαγές και στα άλλα μοντέλα της σειράς. 

Το YZ250F, ένα μοντέλο που προτιμάται τόσο από νεοεισερχόμενους όσο και έμπειρους στο χώμα, δέχθηκε και τις περισσότερες αλλαγές. Το μοντέλο διατηρεί τον κύλινδρο με την προς τα πίσω κλίση, ενώ μεταβολές στην κεφαλή οι οποίες περιλαμβάνουν πιο άγριους εκκεντροφόρους, νέα ελατήρια βαλβίδων και βελτίωση της ροής των αερίων υπόσχονται μεγαλύτερη ισχύ. Η μπιέλα του κινητήρα είναι ανασχεδιασμένη, ενώ νέα είναι και η μετάδοση. 

Στα ηλεκτρονικά συναντάμε μια νέα μονάδα χαρτογράφησης, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του αναβάτη και της πίστας, ενώ και το πλαίσιο έχει υποστεί αλλαγές, καθώς είναι κατά 12 χιλιοστά πλατύτερο στο κάτω μέρος του. Η μοτοσυκλέτα φέρει επίσης νέο πιρούνι Από την Kayaba, με νέα σχεδίαση αέρος-ελαίου. 

Τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς δέχθηκαν μικρές επεμβάσεις, με το YZ450F να λαμβάνει πίσω δίσκο φρένου 245 χιλιοστών, ενώ όλα τα μοντέλα της δίχρονης σειράς YZ (250, 125, 85) φέρουν πλέον εμπρός δίσκο 270 χιλιοστών και νέα γραφικά. 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ