net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η σχεδιαστική γραμμή και η εμφάνιση του κινητήρα δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για το ποιόν της μοτοσικλέτας.

Η διαφορά από τις προηγούμενες φωτογραφίες της νέας Bonneville εντοπίζεται στο μονό δισκόφρενο μπροστά και τις διαφορετικές εξατμίσεις.

Νέες φωτογραφίες της επόμενης Bonneville

Φρέσκιες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν για την επερχόμενη νέα Bonneville της Triumph. Οι δύο εικόνες δείχνουν πιθανότατα τη βασική έκδοση της μοτοσικλέτας με τον νέο υγρόψυκτο δικύλινδρο κινητήρα.

 
Πάει καιρός που σωρεία φωτογραφιών από τις νέες, επερχόμενες κλασικές Triumph "διαρρέουν" σε συγκεκριμένη αγγλική ιστοσελίδα. Μέχρι τώρα λοιπόν γνωρίζουμε πως η αγγλική εταιρεία ετοιμάζει έναν νέο υγρόψυκτο δικύλινδρο κινητήρα, πιθανότατα στα 1100 κ.εκ., με τον οποίο θα κινηθεί η νέα γενιά των Bonneville.

Αυτή τη φορά ωστόσο η κλασική γκάμα θα μας έρθει πολύ διευρυμένη, καθώς δίπλα στα κλασικά roadster έχουμε δει υπό δοκιμή café racer σε δύο εκδόσεις - με συμβατικές αναρτήσεις και με ανεστραμμένα Ohlins - καθώς και ένα bobber.

Τώρα ο φακός μας αποκαλύπτει μια ακόμη εκδοχή, μια roadster που εκτιμάται πως είναι η βασική έκδοση. Ο λόγος γι αυτό είναι το μονό μπροστινό δισκόφρενο (σε αντίθεση με τα διπλά που έχουμε δει σε όλες τις περιπτώσεις πλην του bobber). Επιπλέον, η νέα αυτή υπό εξέλιξη μοτοσικλέτα φορά άλλες ζάντες, χυτές, και άλλες εξατμίσεις αντί των peashooters που φορούσε το αρχικά φωτογραφημένο μοντέλο δοκιμής. Εικάζουν λοιπόν οι Βρετανοί συνάδελφοι πως δεν αποκλείεται η Triumph να ετοιμάζει μια σειρά Bonneville σε διάφορους κυβισμούς, από τα σημερινά 900 ως τα 1100, όλα υγρόψυκτα με τον νέο κινητήρα. Αν είναι έτσι, αυτό που βλέπουμε σήμερα θα πρέπει να είναι το βασικό μοντέλο της γκάμας.

Για να μην μπούμε σε περαιτέρω εικασίες, ας αρκεστούμε στις εικόνες που έχουν διαρρεύσει ως τώρα και ας κάνουμε και λίγη ακόμη υπομονή. Λογικά μια πρώτη φουρνιά θα αποκαλυφθεί στην επερχόμενη EICΜΑ στο Μιλάνο τον Νοέμβριο.

Πηγή: Bike Social

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ