net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με σημαντικές διαφορές σε σχέση με το υπάρχον Multistrada 1200 (φωτό), εμφανίζεται η νέα γενιά του ιταλικού adventure.

Νέο Ducati Multistrada 1200: Εντοπίστηκε!

Ο κατασκοπικός φακός εντόπισε το νέο Ducati Multistrada σε δοκιμές με πλήρες καμουφλάζ. Εκτός από ισχυρότερη η ιταλική adventure φέρει εκτεταμένες αλλαγές σε όλα τα σημεία της.

 
Με μεγάλες διαφορές σε πάρα πολλά σημεία, σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο, εμφανίζεται το Ducati Multistrada 1200 που θα δούμε στην EICMA.

Από την  κατασκοπική φωτογραφία που δημοσιεύει η βρετανική ιστοσελίδα BikeSocial, οι κυριότερες διαφορές που διακρίνουμε αφορούν το νέο πλαίσιο χωροδικτύωμα, το ανασχεδιασμένο φέρινγκ, τις παρόμοιας αισθητικής αλλά ανασχεδιασμένες εξατμίσεις, τις νέες βάσεις για τις ακτινικά τοποθετημένες δαγκάνες και τις νέες ζάντες. Με λίγα λόγια δεν υπάρχει κάτι που να έχει μείνει ολόιδιο με το υπάρχον Multistrada. 

Έτσι , μπορούμε πλέον να μιλάμε με αρκετή σιγουριά για ένα νέο μοντέλο, ειδικά αν λάβουμε υπόψη και τον ανανεωμένο κινητήρα με το σύστημα μεταβλητού χρονισμού των εκκεντροφόρων DVT, ο οποίος είναι και 10 ίππους ισχυρότερος από αυτόν που υπάρχει σήμερα. 

Παράλληλα, η κατασκοπική φωτογραφία επιβεβαιώνει τις φήμες που έκαναν λόγο για διακριτικές αλλαγές στη σχεδίαση της μοτοσικλέτας που δεν θα σπάνε τους σχεδιαστικούς δεσμούς με την υπάρχουσα γενιά Multistrada.

Περισσότερα για το νέο Ducati Multistrada αναμένουμε μέσα στις επόμενες ημέρες, όσο πλησιάζουμε δηλαδή στην EICMA.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ