net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αυτό είναι το Honda CBF190X

Αυτό είναι το Honda CBF190X

Αυτό είναι το Honda CBF190X

Νέο Honda CBF190X

Η Honda αποκάλυψε ένα νέο μοντέλο, στα πλαίσια της κατηγορίας street adventure και με κινητήρα μικρού κυβισμού, το οποίο φαίνεται ενδιαφέρον.

 
Να λοιπόν ότι και η Honda φαίνεται ίσως έτοιμη για μια ενδεχόμενη «επίθεση» στην κατηγορία των adventure bikes μικρού κυβισμού! Στην Κίνα, η εταιρεία αποκάλυψε επίσημα το CBF190X, μία μοτοσυκλέτα στο πνεύμα της κατηγορίας των street adventure, με κινητήρα μικρού κυβισμού!
 
Πιο συγκεκριμένα, το μοτέρ του μοντέλου είναι μια μονοκύλινδρη μονάδα, κυβισμού 184 κ.εκ. και ισχύος 15 ίππων, ενώ η ψύξη του θα γίνεται με αέρα. Φαίνεται ότι ο εμπρός τροχός ίσως και να είναι 18 ή 19 ιντσών, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η μοτοσυκλέτα θα υπάγεται ξεκάθαρα στην κατηγορία adventure!

Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό αν το μοντέλο θα έρθει στην Ευρώπη… Θα μπορούσε όμως να αποτελεί μια εναρκτήρια βάση, προς αποκάλυψη άλλων μοντέλων σε αυτό το είδος, ειδικά μετά τις κινήσεις από τον ανταγωνισμό; 
 

 
  • Thod

    Έτσι...έπρεπε να το αναρτήσετε από χθες δεν αξίζετε μομφές γιατί κάνετε καλή δουλειά σε αντίθεση με τους..... autotriti καλή σας μέρα!

      15
  • Thod

    ’σχετο....μας ζαλίσατε τον έρωτα εδώ και 6 μήνες για την επετειακή αφρικάνα του σαρακάκη σε κλήρωση, σήμερα κληρώθηκε και ούτε μία αναφορά....

      17
    • Mototriti

      Απάντηση: http://mototriti.gr/data/news/preview_news/Kai-exoyme-nikhth-DIAGWNISMOS-HONDA-ROAD-TRIPS_111733.asp Καλημέρα :)

       

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ