net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εκ βάθρων ανανέωση για το SYM Citycom στη νέα έκδοση S. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η τοποθέτηση του πανίσχυρου F4 μοτέρ, που είχαμε δει στο GTS 300.

Παρά τις πολλές αλλαγές και τις βελτιώσεις, η τιμή του νέου SYM Citycom S 300i CBS κρατήθηκε ιδιαίτερα χαμηλά, στα 3.895 ευρώ.

Ανανεωμένος σε φωτισμό και χρώματα ταμπλό ο πίνακας οργάνων, παρόλα αυτά παραμένει οπισθοδρομικός σε σχέση με τα πιο πρόσφατα scooter της εταιρείας.

Εντυπωσιακό LED πίσω φωτιστικό, που συμπληρώνει τον εκσυγχρονισμό του Citycom.

Οι αλλαγές στις τρόμπες φρένου βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την πέδηση του νέου οχήματος, που διατηρεί το CBS από το προηγούμενο μοντέλο.

Νέο SYM Citycom S 300i CBS με μοτέρ F4!

Το Citycom S 300i CBS είναι μια εκ βάθρων ανανεωμένη έκδοση του best seller Citycom 300i, με το πανίσχυρο F4 μοτέρ, πίσω LED φωτιστικό σώμα, νέα εξάτμιση και σέλα, ανανεωμένα όργανα, και βελτιωμένα φρένα.

 
Το Citycom 300i με όπλο την αξιοπιστία του -και με την εντυπωσιακά χαμηλή του τιμή-, καθιερώθηκε στο πλέον ανταγωνιστικό τμήμα scooters στην ελληνική αγορά, αυτή των 300 κυβικών με μεγάλους τροχούς.
 
Έχοντας αυτή τη βάση στην αγορά, η SYM αποφασίζει την παραγωγή και νέας σπορ έκδοσης του μοντέλου, το Citycom S 300i, αναβαθμίζοντας το με νέο, δυνατότερο κινητήρα και με αισθητικές αλλαγές. Ας δούμε τι αλλάζει.

1. Κινητήρας F4 με απόδοση 28,5 HP
Το νέο CITYCOMS.300i, κινείται από τον κινητήρα υψηλών επιδόσεων F4 της SYM, αποδίδοντας 28,5 ίππους στις 7.750 σ.α.λ, με μέγιστη ροπή 2,8Kgm στις 6500 σ.α.λ.

2. Νέα εξάτμιση
Η αλλαγή του κινητήρα έφερε μαζί της και νέα εξάτμιση, με τη λειτουργία του Citycom να γίνεται πλέον αθόρυβη, και με μειωμένες εκπομπές καυσαερίων. Σπορ εικόνα στο όχημα έρχεται να χαρίσει το νέο καπάκι της εξάτμισης.

3. Εντυπωσιακό πίσω φωτιστικό σώμα LED 
Τα οπίσθια φωτιστικά σώματα στην έκδοση “S” του Citycom είναι μαύρου χρώματος, με διάφανο κρύσταλλο και η τεχνολογία LED κάνει την εμφάνισή τους τη νύχτα εντυπωσιακή.

4. Βελτιωμένο σύστημα πέδησης
Το σύστημα φρένων CBS του Citycom, αποτελείται από 2 δίσκους διαμέτρου 260mm. Οι αλλαγές στις τρόμπες φρένου βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την πέδηση του νέου οχήματος.

5. Νέα σέλα 
Μία νέα σέλα υψηλής ποιότητας, με νέο αφρώδες, αδιάβροχο, αντιολισθητικό υλικό με κόκκινη ραφή, ενισχύει τη σπορ εικόνα του οχήματος. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα φέρει επένδυση μοκέτας. 

6. Ανανεωμένος ο πίνακας οργάνων, δέχεται αισθητική αναβάθμιση στο φωτισμό και στα χρώματα του ταμπλό. 

7. Νέοι καθρέφτες με λεπτό διακριτικό βραχίονα

Ένα CITYCOM. Δύο εκδόσεις. Δύο επιλογές.
  • CITYCOM 300i CBS στα 3.495 ευρώ (τιμή μετρητοίς)
  • CITYCOM S 300i CBS στα 3.895 ευρώ 

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ