net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Yamaha MT-10 Tourer edition

Yamaha MT-10 Tourer edition

To Yamaha MT-10 στο φυσικό του περιβάλλον

Οι ημι-σκληρές βαλίτσες της έκδοσης Yamaha MT-10 tourer edition

Νέο YAMAHA MT-10 Tourer edition

Νέα έκδοση ΜΤ-10 Tourer edition.Με νέα αξεσουάρ ,προσανατολισμένα στην άνεση και το ταξίδι, κάνουν το μεγάλο "γυμνό" της Yamaha μια χρηστικότερη επιλογή ανάμεσα στους αντιπάλους της.

 

Όταν είδαμε το Yamaha MT-10 για πρώτη φορά πριν περίπου ένα χρόνο σίγουρα αυτό που μας  κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν η εμφάνιση του. Σαν μια δημιουργία των τίτλων ταινιών  transformers , ήρθε και τάραξε  την ακμάζουσα κατηγορία των hyper-naked.

Με κινητήρα προερχόμενο από την R1 2015, τον crossplane στρόφαλο και τα 160 άλογα όλοι θα πίστευαν ότι πρόκειται για ένα  ακόμα «χειρουργικό νυστέρι»  για τις ανάγκες των λίγων .

Σήμερα η Yamaha θέλει να διαψεύσει αυτές τις εικασίες   λανσάροντας την έκδοση MT-10 Tourer edition.Η νέα αυτή έκδοση  φέρει μια νέα μεγαλύτερη ζελατίνα για την καλύτερη προστασία απο τον αέρα , νέα σέλα κατασκευασμένη από gel και ημίσκληρες βαλίτσες που δεν χρειάζονται ειδικό μηχανισμό στήριξης .               

Επίσης υπάρχει cruise control το οποίο κρατά σταθερά ανοικτό το γκάζι  και έχει ως αποτέλεσμα την ξεκούραστη οδήγηση ειδικά στον αυτοκινητόδρομο , νέες ρυθμίσεις στην απόκριση γκαζιού για εξάλειψη της απότομης απόκρισης   για ευκολότερο χειρισμό στις χαμηλές ταχύτητες .Επίσης μικρές ρυθμίσεις δέχτηκε  και η ανάρτηση για μεγαλύτερη άνεση και καλύτερες απορρόφησεις κραδασμών .

Σίγουρα δεν περιμένουμε απόλυτα  από  μια γυμνή μοτοσυκλέτα 1.000cc  160,4 ίππων και 111 Nm ροπής να είναι ο τέλειος «χιλιομετροφάγος» ,αλλά δεδομένης της κατηγορίας  ,σίγουρα αυξήθηκαν οι δυνατότητες της μοτοσυκλέτας. Πλέον οι κάτοχοι  ενός MT-10 Tourer edition, θα μπορούν να πραγματοποιούν ταξίδια γρηγορότερα αλλά και με μεγαλύτερη άνεση .
 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ