net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Yamaha MT-09 “The dark side of Japan” ανανεωμένο.

Ο χρωματισμός Night Fluo εντυπωσιάζει.

Η νέα βάση πινακίδας αλλάζει αρκετά το πίσω μέρος της MT-09,πάντα προς το καλύτερο.

Τα «πτερύγια» του ψυγείου χαρίζουν νέα αισθητική στο μοντέλο.

Μερικές ακόμα φωτογραφίες της Night Fluo σε «ήσυχο» background.

Μερικές ακόμα φωτογραφίες της Night Fluo σε «ήσυχο» background.

Νέο Yamaha MT-09 2017

Η Yamaha παρουσίασε το ανανεωμένο MT-9 για το 2017 με πολλά νέα χαρακτηριστηκά, που κάνουν μια υπάρχουσα καλή μοτοσυκλέτα ακόμα καλύτερη.

 
Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις για το Yamaha MT-09 της Yamaha .Με την κυκλοφορία του το  2014 έφερε μια νέα  πρόταση στην κατηγορία και με την επιθετική τιμολογιακή πολιτική της Yamaha έφτασε γρήγορα στην κορυφή των πωλήσεων.
 
Πρόκειται για μια γυμνή μοτοσυκλέτα, με τρικύλινδρο  κινητήρα  847 cc  που συμμορφώνεται με τους κανονισμούς Euro 4 , με χαρακτηριστικό του την άφθονη ροπή , ανεξάρτητα από την ένδειξη του στροφόμετρου .
Οι 115 ίπποι που παράγονται στις 10.000 σ.α.λ είναι υπεραρκετοί για τον δρόμο, είτε αυτό συμπεριλαμβάνει καθημερινή μετακίνηση είτε την βόλτα του Σαββατοκύριακου.
 
Το Yamaha MT-09  έρχεται ανανεωμένο  για το 2017 και γίνεται καλύτερο στα σημεία, σε σχέση με τον προκάτοχο του. Το βλέμμα μας πάει αμέσως  στους νέους διπλούς προβολείς τεχνολογίας LED , που είναι η μεγαλύτερη αισθητική επέμβαση πουν έγινε στο δίκυκλο από την παρουσίαση του , προσδίδοντας μια ακόμα πιο επιθετική εμφάνιση.Αλλες αλλαγές στον αισθητικό τομέα αποτελούν η νέα σέλα, τα νέα πτερύγια του ψυγείου και η νέα βάση πινακίδας, όπου πλέον στερεώνεται στο ψαλίδι «καθαρίζοντας» την όψη της μοτοσυκλέτας στο πίσω μέρος.
 
Η  πίσω   ανάρτηση είναι νέα, ενω στο πιρούνι προστέθηκε η ρύθμιση της απόσβεσης συμπίεσης προσφέροντας μια μεγαλύτερη γκάμα επιλογών . Επίσης  υπάρχει και νέο Quick shifter  (QSS), για γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη . Σε συνδυασμό με τον μονόδρομο συμπλέκτη με υποβοήθηση, κάνει ευκολότερη την διαχείριση της MT-09 στις στροφές.

Συνεχίζοντας στην οδηγική συμπεριφορά, το μοντέλο του 2017 φέρει traction control(TCS),χάρτες για την διαχείριση της ιπποδύναμης, αλλά και την απόκριση του γκαζιού .
Σαφώς και είναι εξοπλισμένο με ABS   και η Yamaha κρατώντας το βάρος χαμηλά στα 193 πλήρες υγρών κιλά,  μας παραδίδει μια λεπτής σιλουέτας χαμηλού βάρους μοτοσυκλέτα υψηλά επίπεδα έλεγχου , σύμμαχο σε πολλά πεδία δράσης .

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ