net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο τεύχος του Moto Τρίτη κυκλοφορεί στις 31/01

Οδηγούμε τα νέα KTM 1290 S Super Adventure και 1090 Adventure!

Oδηγούμε το νέο Ducati Scrambler Desert Sled!

Συγκριτικό: Ηonda NC 750 X  - Kawasaki Versys 650 – Yamaha Tracer 700

Best Buy:  KYMCO People GTi 300 – Piaggio Beverly S 300 – SYM Citycom 300i

Παρουσίαση: Mini Adventure 250-300 κ.εκ. 

Νέο τεύχος Moto Τρίτη!

Το νέο τεύχος του Moto Τρίτη κυκλοφορεί στις 31/01 στα περίπτερα και στα σημεία διανομής τύπου όλης της χώρας. Πολύ πλούσια θεματολογία με δύο αποστολές, συγκριτικό, best buy και άλλα πολλά που δεν πρέπει να χάσετε!

 
Στο νέο τεύχος του Moto Τρίτη μπορείτε να διαβάσετε:

Best Moto 2017
H ψηφοφορία για την ανάδειξη της καλύτερη μοτοσικλέτας συνεχίζεται και ήδη έχει αποκτήσει χαρακτηριστικά derby! Θέλουμε την γνώμη σας και σας επιβραβεύουμε για αυτό, αφού ψηφίζοντας αποκτάτε αυτόματα δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση για 4 super μοντέλα! Ένα εκ των KTM 390 Duke, Kawasaki Athlete 125, KYMCO Agility 16+ Agility και  Υamaha Tricity 125.
Μην χάσετε στο τεύχος που κυκλοφορεί αύριο Τρίτη 31 Ιανουαρίου, το ξεχωριστό ένθετο των 64 σελίδων στο οποίο παρουσιάζονται τα 46 μοντέλα που είναι υποψήφια για καλύτερη μοτοσυκλέτα και καλύτερο scooter αντίστοιχα.

Οδηγούμε τα νέα KTM 1290 S Super Adventure και 1090 Adventure!
Οι δύο πιο ασφάλτινοι εκπρόσωποι της περιπετειώδους οικογενείας των αυστριακών, μας αποκαλύπτονται στην Ισπανία. Τι νέα φέρνουν, ποια μοντέλα αντικαθιστούν και πως τοποθετούνται στην ευρύτερη κατηγορία;

Oδηγούμε το νέο Ducati Scrambler Desert Sled!
Nέα προσθήκη στην γκάμα των Scrambler και αυτή με τα πιο έκδηλα off – road χαρακτηριστικά από όλες τις άλλες. Σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας από την οδήγηση του στον Ισπανικό νότο.

Συγκριτικό: Ηonda NC 750 X  - Kawasaki Versys 650 – Yamaha Tracer 700
H κατηγορία των μεσαίων Street Adventure πήρε φωτιά με την έλευση του νέου Tracer 700 που σφετερίζεται τον θρόνο! Πως τα καταφέρνει άραγε απέναντι σε δύο καταξιωμένους αλλά διαφορετικού χαρακτήρα αντιπάλους;

Best Buy:  KYMCO People GTi 300 – Piaggio Beverly S 300 – SYM Citycom 300i
Η πιο ολοκληρωμένη και πολυχρηστική κατηγορία scooter, δεν θα μπορούσε παρά να αποτελείται από ικανότατα δίτροχα! Ποιες είναι όμως οι διαφορές τους και ποιο ταιριάζει σε ποιόν;

Παρουσίαση: Mini Adventure 250-300 κ.εκ. 
Μια νέα κατηγορία δημιουργήθηκε μέσα σε χρόνο dt και τα αναμενόμενα BMW G 310 GS, Ηonda CRF 250 Rally, Κawasaki Versys-X 300 και Suzuki V-Strom 250, αναμένεται να ριχτούν στην μάχη πολύ σύντομα! Ας τα γνωρίσουμε λοιπόν πριν αρχίσει ο… τσακωμός!

Dakar 2017
Το πιο διάσημο Rally του κόσμου ολοκληρώθηκε, με τα φαβορί να κατακερματίζονται και το βάθρο να καταλαμβάνουν outsiders! Αναλυτική παρουσίαση, μέρα προς μέρα, με τα πεπραγμένα στη Νότιο Αμερική!

…και όπως πάντα, στο Moto Τρίτη θα βρείτε επίσης όλα τα τελευταία νέα από τον διεθνή χώρο και από την Ελλάδα, που αφορούν την μοτοσικλέτα, συμβουλές για την συντήρηση της μοτοσικλέτας σας, οδηγούς αγοράς και ενημερωμένους πίνακες τιμών για καινούργια και μεταχειρισμένα μοντέλα!

Μην χάσετε το νέο τεύχος του Moto Τρίτη, που κυκλοφορεί στις 31/01!

 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ