net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο τεύχος Moto Τρίτη αύριο στα περίπτερα!

Το νέο τεύχος Moto Τρίτη αύριο στα περίπτερα!

Το νέο τεύχος Moto Τρίτη αύριο στα περίπτερα!

Το νέο τεύχος Moto Τρίτη αύριο στα περίπτερα!

Το νέο τεύχος Moto Τρίτη αύριο στα περίπτερα!

Νέο τεύχος Moto Τρίτη!

Στο νέο τεύχος του Moto Τρίτη, που κυκλοφορεί αύριο, 02/08, σε όλη την χώρα, μπορεότα να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας από την οδήγηση του νέου Yamaha Tracer 700, καθώς και τις δοκιμές των Suzuki SV650, Kawasaki Vulcan 650 S, Honda CB 500 X και Honda Astrea Grand 110 Fi!

 
Αναλυτικά, η θεματολογία του τεύχους Νο12:


Οδηγούμε το νέο Yamaha Tracer 700

Μια μοτοσικλέτα που έρχεται μα ταράξει τα νερά στην μεσαία κατηγορία γενικότερα, με αρετές που μπορούν να θέλξουν αναβάτες όλων των κατηγοριών! Μπορεί ο Street Adventure χαρακτήρας του Tracer να ανταποκριθεί και να καλύψει το ευρύ πεδίο χρήσης που υπόσχεται; 

Δοκιμή Suzuki SV 650

Η επιστροφή μιας γνωστής και εγνωσμένα καλής μοτοσικλέτας, με πολλές βελτιώσεις στον κινητήρα και όχι μόνο. Στέκεται το νέο SV 650 στο ίδιο ύψος με τον προκάτοχο του; 

Δοκιμή Kawasaki Vulcan 650 S

Η σύγχρονη εκδοχή του cruiser από την Kawasaki, με ένα μοντέλο που συνδυάζει ναι μεν «παραδοσιακή» αίσθηση αλλά προσθέτει sport και pοwer στοιχεία. 

Honda CB 500 X 

Το commuting του μέλλοντος στο σήμερα! Μια μοτοσικλέτα ικανή για κίνηση με αξιώσεις στις πόλεις αλλά και για αποδράσεις εκτός αυτής. Εύκολο, φιλικό και οικονομικά. 

Honda Αstrea Grand 110 Fi 

Άλλη μια επιστροφή ενός γνωστού μοντέλο, στην ελληνική αγορά. Το νέο Astrea Grand της Honda, φιλοδοξεί να συνεχίσει της πολύ επιτυχημένη παρουσία του προκατόχου του!

Αγοραστικό: Tρία Scooters στα 300 κ.εκ. με 16” τροχό 

Μεγαλύτερο εύρος χρήσης από τα μικρότερου κυβισμού μοντέλα, άνετα, οικονομικά και παρ΄όλα αυτά ευέλικτα και μέσα στην πόλη. Tα Honda SH 300i ABS, KYMCO People GTi 300 ABS και SYM Citycom  S 300i CBS, ανταγωνίζονται για μια θέση, όχι  στον ήλιο, αλλά στις προτιμήσεις των αναβατών και το κάθε ένα από αυτά έχει πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να το πετύχει αυτό. 


…και όπως πάντα, έτσι και στο νέο τεύχος του Moto Τρίτη, μπορείτε να βρείτε τα τελευταία νέα από τον διεθνή και τον ελληνικό χώρο, να ενημερωθείτε για την εξέλιξη στα πρωταθλήματα MotoGP και WSBK, καθώς και να δείτε εκατοντάδες νέα προϊόντα για εσάς και την μοτοσικλέτα σας!

Μην χάσετε το νέο τεύχος του Moto Τρίτη, που κυκλοφορεί πανελλαδικά, στις 02/08! 

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ