net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Την 5η του νίκη κέρδισε ο Valentino Rossi, στον ειδικό αγώνα Monza Rally Show.

Την 5η του νίκη κέρδισε ο Valentino Rossi, στον ειδικό αγώνα Monza Rally Show.

Νικητής ο Valentino Rossi

Ο Valentino Rossi κέρδισε την πρώτη θέση στο 37ο Monza Rally Show, στο οποίο συμμετέχει ανελλιπώς εδώ και πάνω από μία δεκαετία.

 
Μπορεί η σεζόν στα Moto GP να μην «τον ήθελε» και τόσο, όμως ο Valentino Rossi κλείνει την αγωνιστική χρονιά του με νίκη! Φυσικά, όχι σε κάποιο αγώνα μοτοσυκλετών, αλλά στο Monza Rally Show 2016, το οποίο κέρδισε.
 
Το γεγονός είναι μια ειδική εκδήλωση που προσελκύει την ελίτ των αγώνων τόσο αυτοκινήτου, όσο και μοτοσυκλέτας και πραγματοποιείται στην ιταλική πίστα της Monza, σε μια χάραξη ειδικά διαμορφωμένη για αυτόν.

Ο Rossi, τρέχοντας με ένα Ford Fiesta, κέρδισε αφήνοντας δεύτερο τον αστέρα των WRC Daniel Sordo, ενώ στην 5η θέση τερμάτισε ο αγωνιστικός διευθυντής της Suzuki, Davide Brivio, που επίσης συμμετείχε! Εκτός αυτού, ο Rossi κέρδισε και στο Monster Energy Master Show, το οποίο πραγματοποιήθηκε παράλληλα με τον αγώνα.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο Valentino Rossi προέβη σε εκτενείς δηλώσεις, μιλώντας για το γεγονός: «Στα τελευταία χρόνια, μαζί με την Monster Energy, πραγματικά έχουμε κάνει το γεγονός κάτι πολύ ξεχωριστό. Φέτος είχαμε καλό καιρό και πάρα πολλοί άνθρωποι ήρθαν να μας δουν και να μας στηρίξουν.»

«Φυσικά, το να κλείσω την σεζόν με νίκη είναι υπέροχη αίσθηση. Να κερδίσω και τις δύο εκδηλώσεις είναι φανταστικό. Είναι πολύ σπέσιαλ η αίσθηση για εμένα, να νικώ στην Monza, μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα.»

O Rossi συνέχισε λέγοντας: «Είμαι τόσο συγκεντρωμένος στους αγώνες κατά την διάρκεια της σεζόν, που όταν έρχεται ο Νοέμβρης και η Valencia, δεν βλέπω την ώρα να οδηγήσω το αγωνιστικό μου αυτοκίνητο. Φυσικά πάντα θέλω να είμαι ανταγωνιστικός, ως οδηγός ή αναβάτης και θέλω να παλεύω για το βάθρο όταν είμαι εδώ στην Monza. Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να νιώσω την ένταση ενός αγώνα, χωρίς την τεράστια πίεση που ζω στα Moto GP

Ο Valentino Rossi έχει κερδίσει άλλες 4 νίκες στην εκδήλωση αυτή και συγκεκριμένα το 2006, 2007, 2012 και 2015. 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ