net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O ικανότερος αναβάτης στα φρένα είναι ο Valentino Rossi, σύμφωνα με δεδομένα της Brembo.

Νικητής στα φρένα ο Rossi!

Σύμφωνα με μια ενδιαφέρουσα λίστα που δημοσίευσε η Brembo, ο «Γιατρός» είναι, προς το παρόν, ο κορυφαίος αναβάτης όσον αφορά το φρενάρισμα στην πίστα!

 
Μπορεί ο Valentino Rossi να μην βρίσκεται στην «απόλυτη» κορυφή για φέτος, στο πρωτάθλημα Moto GP, αλλά ο «Γιατρός» έχει μακρά πείρα να ξεχωρίζει και να κερδίζει πρωτιές. Aλλη μια πρωτιά που κέρδισε αφορά, λοιπόν, τον ρυθμό φρεναρίσματος, στον οποίο ο Ιταλός θρύλος ξεχωρίζει από όλους τους, κατά πολύ νεώτερούς του, αντιπάλους του. 

Συγκεκριμένα, η Brembo αναλύοντας τα δεδομένα φρεναρίσματος που έχει στη διάθεσή της, φέρνουν τον «Γιατρό» στην κορυφή της ικανότητας φρεναρίσματος, σε σύγκριση με όλους τους άλλους αναβάτες! Μάλιστα, τα δεδομένα αναφέρονται και στην απόδοσή του στο Mugello, η οποία είναι από τις αγαπημένες του πίστες: Στη στροφή του San Donato, ο Valentino επιβράδυνε από τα 351 χμ/ώρα στα 91, μόλις σε 5,6 δεύτερα και σε μία απόσταση 318 μέτρων! Κατά τη διάρκεια αυτής της επιβράδυνσης, η Brembo λέει ότι τα φρένα του πολυπρωταθλητή έφτασαν στην θερμοκρασία των 700 βαθμών Κελσίου...

Στην λίστα που δημοσίευσε η Ιταλική εταιρεία φρένων, η οποία μονοπωλεί στην παροχή των ομάδων του Moto GP, o Valentino ακολουθείται στην πεντάδα από τους Marc Marquez, Andrea Iannone, Maverick Vinales και Jorge Lorenzo. 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ