net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αδύνατον να κρύψει τον ενθουσιασμό του ο Dovizioso. Και γιατί να το κάνει, άλλωστε!

Νιώθω ότι «τους την είπα»!

Ο Andrea Dovizioso προβαίνει σε δηλώσεις μετά την νίκη του στην Μαλαισία, δηλώνοντας ότι νιώθει πολύ καλά με το αποτέλεσμα.

 
Ο Andrea Dovizioso ήταν ένας από τους μεγάλους άτυχους, γενικότερα, της φετινής σεζόν. Μετά από το συμβάν μεταξύ αυτού και του Andrea Iannone στην Αργεντινή, στον δεύτερο αγώνα της σεζόν, ο Dovizioso ταλαιπωρήθηκε από πολλές ατυχίες και κακά αποτελέσματα.
 
Ωστόσο, ο Ιταλός αναβάτης κατάφερε να ανέβει στο βάθρο πάνω από μία φορές, για να πάρει και την πρώτη του νίκη στην Sepang, μετά από 7 χρόνια! Πως νιώθει για αυτό; «Ο αγώνας ήταν πάρα πολύ δύσκολος. Οι θεατές μπορεί να νόμιζαν ότι ελέγχω των αγώνα, αλλά δεν ήταν αυτή η πραγματικότητα!»

«Το πρώτο μέρος του αγώνα δεν ήταν πολύ γρήγορο, γιατί υπήρχε πολύ νερό και επίσης ο Iannone και ο Rossi ήταν πολύ δυνατοί. Ευτυχώς δεν τα παράτησα και δεν έκανα κάποιο λάθος. Φυσικά, ούτε και ο Valentino τα παρατά, οπότε μετά το λάθος του, δεν περίμενα ότι θα ανοίξω κενό από αυτόν. Μετά όμως τον είδα να είναι πιο αργός περίπου 1,7 δευτερόλεπτα και κατάλαβα ότι ίσως έχω μια ευκαιρία»

Ο Dovizioso συνεχίζει λέγοντας: «Έχω μια πραγματικά καλή μοτοσυκλέτα, η πρόσφυση του πίσω ελαστικού μου ήταν πολύ καλύτερη από αυτή του Valentino. Είμαι πολύ χαρούμενος με την μοτοσυκλέτα σε αυτή τη φάση, κάναμε καλή δουλειά στις κατατακτήριες και ο αγώνας ήταν τέλειος. Ξέρω ότι ήταν σε βρεγμένο και όχι σε στεγνό, αλλά σήμερα νιώθω ότι «την είπα» στους ανταγωνιστές μου. Και αυτό δεν το νιώθω συχνά!» 
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ