net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αυτή θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η V4 Supersport της Norton!

Norton: Και άλλο superbike!

Ένα νέο teaser video σε συνδυασμό με περισσότερες πληροφορίες για μία ακόμη μοτοσυκλέτα, αποκάλυψε η Norton!

 
Στα τελικά στάδια της ανάπτυξης φαίνεται ότι είναι η νέα Superbike της Norton, σύμφωνα με τους Βρετανούς δημοσιογράφους του Motorcycle News! Η μοτοσυκλέτα, για την οποία έχουμε διαβάσει και αρκετά νωρίτερα μέσα στη χρονιά, θα έχει κυβισμό 1.200 κ.εκ., κινητήρα V4 και θα αποδίδει 200 ίππους.
 
Ο Stuart Garner, ιδιοκτήτης της Norton, δήλωσε για την μοτοσυκλέτα: «Πήγαμε στα 1200 κ.εκ. και όχι στα 1000, διότι θα μπορέσουμε να πάρουμε την απόδοση που θέλουμε, χωρίς να θυσιάσουμε βάρος και κράτημα. Και αφού δεν σκοπεύουμε να αγωνιστούμε με αυτή την μοτοσυκλέτα, δεν μας ενδιαφέρει να ξεπερνά τα 1.200 κ.εκ.»

«Η μοτοσυκλέτα θα έχει την απόδοση μιας Ducati Panigale, αλλά με πολύ ανώτερα χαρακτηριστικά: Τα ηλεκτρονικά της θα είναι στην αιχμή της τεχνολογίας!»

Ο Garner μίλησε και για μια ακόμη μοτοσυκλέτα, στα 650 κυβικά, η οποία θα είναι επίσης ακραία, για τους δικούς της λόγους. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας μίλησε για σχέση κιλών ανά ίππο, στο επίπεδο του 1! Είπε χαρακτηριστικά: «Στοχεύουμε 100 κιλά και 100 ίππους οπότε θα είναι σαν ένα παλιό 250άρι αγωνιστικό Moto GP!»

Πολλά υποσχόμενη λοιπόν εμφανίζεται η Norton! Μέχρι να δούμε τι θα παρουσιάσει, δείτε ένα ακόμη teaser video, για την μεγάλη από τις δύο μοτοσυκλέτες.



 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ