net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Fernando Alonso σε στιγμιότυπο, εντός πίστας...

...αλλά και εκτός αυτής!

Ο Alonso στη σέλα της RCV

O γνωστός αγωνιζόμενος της Formula 1 Fernando Alonso οδήγησε μια αγωνιστική Honda σε ειδική εκδήλωση της εταιρείας, στην Ιαπωνία.

 
Ο πιλότος της McLaren Honda F1, Fernando Alonso, πλαισίωσε πολλούς ακόμη αγωνιζόμενος της Honda, οι οποίοι συμμετείχαν στην Honda Racing Thanks Day, αυτό το Σαββατοκύριακο.
Πρόκειται για μία ειδική εκδήλωση της Honda, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο, έχει εορταστικό χαρακτήρα και μαζεύει πολλές σημαντικές προσωπικότητες των αγώνων, αλλά και αγωνιζόμενους από όλες τις κατηγορίες στις οποίες συμμετέχει η εταιρεία.

Στην φετινή εκδήλωση, ο Alonso είχε την ευκαιρία να οδηγήσει την αγωνιστική Honda RC213V στην πίστα του Motegi, μαζί με τον πρωταθλητή Marc Marquez!

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, οι Marc Marquez και Dani Pedrosa οδήγησαν και άλλες μοτοσυκλέτες με μεγάλη αγωνιστική αγωνιστική σημασία για την Honda, όπως την CBR250R Dream Cup αλλά και την ιστορική RC142. Εκτός από μοτοσυκλέτες, οι αναβάτες της Honda οδήγησαν και το αυτοκίνητο NSX Concept GT αλλά και το CR-Z 1.5 Hybrid. Περίπου 20.000 θεατές έδωσαν το παρόν στο event, το οποίο θεωρείται εξαιρετικά πετυχημένο.

Οι δύο αναβάτες της Repsol Honda, Dani Pedrosa και Marc Marquez, εξέφρασαν σε δηλώσεις τους την ικανοποίησή τους για την συμμετοχή στο γεγονός, ενώ πλέον θα επιστρέψουν στις πίστες στο τέλος Ιανουαρίου, με την έναρξη των πρώτων δοκιμών για το 2017. 
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ