net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O manager του Andrea Iannone, Carlo Pernat.

«Ο Iannone κατάλαβε…»

Πήρε το μάθημά του ο Andrea Iannone και δεν θα κάνει άλλα λάθη, σύμφωνα με τον Carlo Pernat, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Ιταλός θα τα πάει ακόμα καλύτερα στη Suzuki.

 
Είναι γεγονός ότι ο Andrea Iannone έχει απασχολήσει τα μέσα και τους φίλους του Moto GP, περισσότερο με τους… βομβαρδισμούς του στους Jorge Lorenzo και Andrea Dovizioso, παρά με την αγωνιστική του απόδοση. Ωστόσο, ο manager του Ιταλού αναβάτη, Carlo Pernat, είναι σίγουρος ότι ο Iannone έχει πάρει το μάθημά του, μετά και από τις δύο ποινές του. 

Σύμφωνα με τον Pernat, o Iannone έχει «μάθει από τα λάθη του» και έχει ωριμάσει. Ο manager δήλωσε συγκεκριμένα: «Ο Iannone κατάλαβε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται με την νοοτροπία που είχε, κατάλαβε ότι αποτελούσε πρόβλημα για τους άλλους αναβάτες. Είναι ένας εξαιρετικός πιλότος και τώρα θα τα πάει ακόμα καλύτερα»

O Pernat σχολίασε και την συνύπαρξη των Andrea Iannone και Alex Rins στην Suzuki, η οποία θα ξεκινήσει από του χρόνου: «Ο Andrea θα κάνει μια πολύ δυνατή ομάδα με τον Alex Rins.»

Για να θυμηθούμε, ο Andrea Iannone συγκρούστηκε με τους Andrea Dovizioso και Jorge Lorenzo στους αγώνες της Αργεντινής και της Καταλονίας αντίστοιχα, στερώντας μάλιστα διπλό βάθρο στην περίπτωση της Αργεντινής, για τα Ducati. Εσείς τι πιστεύετε; Όντως ο Andrea Iannone ωρίμασε ή… έχουμε ακόμα χρόνο για να το διαπιστώσουμε; 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ