net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ποιος θα είναι ο επόμενος διαστημικός σταθμός του Julien Dupont στην Ελλάδα; Θα το μάθουμε αύριο, 29 Απριλίου. Μείνετε συντονισμένοι!

Ο Julien Dupont στο ελληνικό διάστημα, Μέρος 2ο!

Ο παγκοσμίου φήμης αθλητής Trial-X, Julien Dupont, επιστρέφει στην Ελλάδα δύο χρόνια μετά την εντυπωσιακή επίσκεψή του στο μαγευτικό σεληνιακό τοπίο της Μήλου. Ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός του; Δείτε το teaser!

 
Το σεληνιακό σκηνικό του Σαρακήνικου της Μήλου ήταν μόνο η αρχή για τον Julien Dupont, ο οποίος, το 2013, γύρισε ένα εκπληκτικό νυχτερινό βίντεο στην κατάλευκη παραλία του κυκλαδίτικου νησιού.

Ο Dupont, μαγεμένος από τα κάλλη της χώρας μας επιστρέφει φέτος με ένα βίντεο που θα προβληθεί για πρώτη φορά, αύριο 29 Απριλίου στο κανάλι της Red Bull

Ο πρωτοπόρος του Trial-X εξερευνά αυτή τη φορά τον… πλανήτη της Αφροδίτης κάπου πάνω στον ελληνικό χάρτη. Ποιος ελληνικός προορισμός αποτελεί την επόμενη διαστημική στάση του Γάλλου rider; Η συνέχεια επί της οθόνης…

Μείνετε συντονισμένοι για το νέο εντυπωσιακό βίντεο. Μέχρι αύριο ας αρκεστούμε όλοι με το teaser που ετοίμασε η Red Bull.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ