net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τον Marquez υπολογίζει περισσότερο ο Rossi

Ο Marquez είναι το κλειδί

Ο Valentino Rossi βλέπει ως κύριο διεκδικητή του τίτλου τον Marquez και τον θεωρεί τον νούμερο ένα κίνδυνο, παρά το ότι ο teammate του Vinales πήρε την πρώτη θέση στα δοκιμαστικά του Phillip Island.

 
Ο Maverick Vinales κατάφερε να κρατήσει στην δεύτερη θέση τον Παγκόσμιο πρωταθλητή, κατά τη διάρκεια των δοκιμών στην Αυστραλία, κάνοντας τον ταχύτερο χρόνο με 1.28.847.

Παρόλη την καλή του επίδοση, ο Valentino Rossi, ο οποίο ήταν πιο αργός από τον ομόσταυλό του, θεωρεί ότι ο Ισπανός Πρωταθλητής, συνεχίζει να είναι η μεγαλύτερη απειλή στο δρόμο προς τον τίτλο.

Σύμφωνα με τον Ιταλό, οι δύο οδηγοί ήταν οι ταχύτεροι, αλλά ο Marquez έχιε καλύτερο ρυθμό. Ο Vinales τα πάει καλά με το νέο ελαστικό και δεν ήταν έκπληξη οι επιδόσεις του, καθώς είναι ένας πολύ γρήγορος οδηγός.

Ο Rossi πιστεύει ότι μπορούν να λειτουργήσουν καλά ως ομάδα και να μοιραστούν πολύτιμες πληροφορίες για να βελτιώσουν την μοτοσυκλέτα και να κάνουν την ομάδα καλύτερη.

Το να καταφέρει ο 38χρονος Rossiνα είναι μπροστά από τον teammate του είναι πρόκληση. Είναι γρήγορος  παντού και νιώθει καλά με τη μοτοσυκλέτα. Θα είναι δύσκολο να τον νικήσω, αλλά γνωρίζετε ότι και πέρσι ήταν δύσκολο με τον Lorenzo. Πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι για το Κατάρ, δήλωσε ο Ιταλός.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ