net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Και επίσημα πλέον στην γκάμα της εταιρείας ο νέος Milwaukee-Eight 107.

Ο «Milwaukee-Eight»

Σε αποκαλύψεις για τον νέο της κινητήρα και τα μοντέλα στα οποία θα χρησιμοποιηθεί προχώρησε η Αμερικανική εταιρεία.

 
Πολύ λίγο μετά την είδηση για τον καινούργιο κινητήρα Milwaukee-Eight 107 από την Harley-Davidson, έρχεται η αποκάλυψη, από την εταιρεία, περισσότερων πληροφοριών για την νέα μονάδα, αλλά και κάποιες άλλες αλλαγές που θα γίνουν στην γκάμα των touring μοντέλων.

Ο νέος κινητήρας έχει την ονομασία «Milwaukee-Eight 107». Είναι σχεδιασμένος από λευκό χαρτί και θα είναι διαθέσιμος σε τρεις εκδόσεις, εκ των οποίων οι δύο θα είναι και υγρόψυκτες! Ο κυβισμός των μονάδων θα ανέρχεται στα 1.745 κ.εκ., ενώ η μία από τις τρεις εκδόσεις θα φτάνει και τα 1.870 κ.εκ. και θα χρησιμοποιηθεί στα custom μοντέλα της σειράς CVO. 

O κινητήρας έχει 4 βαλβίδες ανα κύλινδρο, διπλά μπουζί και μεγαλύτερη σχέση συμπίεσης από προγενέστερες σχεδιάσεις. Η ισχύς του, αν και δεν αναφέρεται επίσημα, θα κυμαίνεται από 92 μέχρι και 100 ίππους, για την έκδοση των 1.870 κ.εκ.

Εκτός από τον νέο κινητήρα, η Harley-Davidson ανακοίνωσε και άλλες αλλαγές για τα μοντέλα touring. Συγκεκριμένα, οι αναρτήσεις εμπρός και πίσω θα είναι νέες, με τις πίσω αναρτήσεις να είναι τεχνολογίας «emulsion» και να προσφέρουν μέχρι και 30% περισσότερη διαθέσιμη προφόρτιση, ενώ οι εμπρός αναρτήσεις θα φέρουν την τεχνολογία Showa Dual Bending Valve, την οποία έχουμε δει ως και στα Honda NC750X με εξαιρετικά αποτελέσματα. 

Η Harley-Davidson ανακοινώνει επίσης αλλαγές στην διαρρύθμιση της εξάτμισης, για λιγότερο αισθητή ζέστη από τον αναβάτη και τον συνεπιβάτη, ανανεωμένες βάσεις των κινητήρων, αλλά και έναν αντικραδασμικό άξονα που θα αποσβένει το 75% των κραδασμών του κινητήρα. 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ