net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ανταλλαγή...φιλοφρονήσεων!

O Stoner με εντυπωσίαζε!

Ο Ισπανός πρωταθλητής μιλά για τις πρώτες του εντυπώσεις κατά την άφιξή του στην Honda, ενώ δεν κρύβει ότι είχε μείνει έκπληκτος από την οδήγηση του Casey Stoner.

 
O Marc Marquez, ο οποίος χαρακτηρίζεται από άκρως επιθετικό στυλ οδήγησης ειδικά στα φρένα, σε δηλώσεις του παραδέχεται ότι είχε εντυπωσιαστεί από τον Casey Stoner και την ακραία οδήγησή του! Σε δηλώσεις του, ο Marc θυμάται την στιγμή της άφιξής του στην μεγάλη κατηγορία το 2013, αλλά και την αντίδρασή του όταν κοιτούσε τα δεδομένα του μεγάλου Αυστραλού…
 
«Όταν ήρθα το 2013, κοίταξα τα δεδομένα του Casey και είπα…Ναι, εγώ δεν μπορώ να οδηγήσω την μοτοσυκλέτα έτσι! Είδα και τα δεδομένα του Dani και σκέφτηκα, μπορώ να φτάσω σε αυτό το σημείο, αλλά τα δεδομένα του Casey τα είχα δει λίγες φορές.»

«Φαινόταν ότι το όριο είναι πραγματικά πολύ μακριά. Πάντα προσπαθώ να βρω δεδομένα για τα όρια του μπροστινού. Αλλά ο τρόπος που ο Stoner άνοιγε το γκάζι ήταν τόσο επιθετικός, σαν να οδηγούσε ένα 125άρι! Ο τρόπος που κινούταν η μοτοσυκλέτα στην επιτάχυνση είναι κάτι που έπρεπε να το προσέξω πολύ!...»

Ωστόσο, ο Marc σημειώνει ότι και ο ίδιος κατάφερε να εντυπωσιάσει τον Stoner, με την οδήγησή του. «Ο τρόπος που οδηγάμε τώρα είναι ο ίδιος με τότε, απλά το όριο έρχεται πιο νωρίς. Ο Casey είχε δει τα δεδομένα μου και μπορούσε να με δει να μπλοκάρω τον εμπρός τροχό στα φρένα! Είναι ωραία να έχεις κάποιον σαν τον Casey να σου λέει καλά λόγια… αλλά και εγώ έλεγα τα ίδια για αυτόν!»
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ