net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Sylvain Guintoli στη Jerez με τη GSX-RR

Ο Sylvain Guintoli επιστρέφει στα Moto GP

O Sylvain Guintoli επιστρέφει στον αγώνα του Le Man που θα διεξαχθεί στις 19-21 Μαϊου, ως αντικαταστάτης του τραυματισμένου Alex Rins.

 
Ο Sylvain Guintoli (παγκόσμιος πρωταθλητής WSBK του 2014), έχει ξανά την ευκαιρία για μια καλή εμφάνιση στη κορυφαία κατηγορία, στον αγώνα της πατρίδας του. Μετά το τεστ της Jerez όπου παραβρέθηκε δήλωσε:

«Είμαι ανυπόμονος να τρέξω με τη GSX-RR γιατί είναι μια από τις καλύτερες μοτοσυκλέτες αυτή τη στιγμή, ακόμη καλύτερη και από αυτό που περίμενα. Η απόδοση του κινητήρα, το βάρος, τα ηλεκτρονικά, το σύστημα αντί σούζας… Η οδήγηση μιας Moto GP μοτοσυκλέτας είναι απίστευτη εμπειρία. Γνωρίζω την πίστα της Jerez και ήταν ευχάριστο για εμένα να κάνω μερικούς γύρους εκεί το απόγευμα της Δευτέρας. Συνολικά οι δοκιμές πήγαν καλά και είμαι πολύ χαρούμενος»

«Πριν οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα σκεφτόμουν κυρίως τα ελαστικά, γιατί κάθε κατασκευαστής έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά. H τελευταία φορά που οδήγησα Michelin ήταν το 2002 με το δίχρονο 500 της Tech 3. Παρ`όλα αυτά η προσαρμογή πήγε καλά και μένει να βρω τη σωστή αίσθηση. Η Suzuki εμπνέει εμπιστοσύνη ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ ισχυρή».

«Σίγουρα θέλω να κάνω καλή εμφάνιση, έχοντας όμως επίγνωση της δύσκολης πρόκλησης. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τον αγώνα της πατρίδας μου και θέλω να προσφέρω και εγώ στη Suzuki που μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Αν όλα πάνε καλά θα έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα».

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ