net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Takuya Tsuda πάνω στην GSX RR

Ο Takuya Tsuda αντικαταστάτης του Rins

Ο Ιάπωνας οδηγός δοκιμών Tsuda, θα αντικαταστήσει στον επόμενο αγώνα το νεαρό Ισπανό που βρίσκεται σε περίοδο ανάρρωσης, μετά την επέμβαση στον καρπό του αριστερού του χεριού.

 
Ο Ιάπωνας αναβάτης έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις με την ομάδα της Suzuki σε επίσημες δοκιμές Moto GP, από το 2015 που επανήλθε η εταιρία στους αγώνες. Ωστόσο στην Jerez, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε αγώνα της μεγάλης κατηγορίας. Ο Tsuda συμμετέχει επίσης, στο Ιαπωνικό πρωτάθλημα και έχει καταφέρει να πάρει την pole position στον 8ώρο αγώνα αντοχής στη Suzuka.

Δυστυχώς για τον Rins ο τραυματισμός στον καρπό του είναι αρκετά σοβαρός. Μετά τις δύο επεμβάσεις που υπεβλήθη, θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον 10 μέρες για να ¨φύγει¨ το πρήξιμο και να ξεκινήσει η αποθεραπεία. Πλέον βρίσκεται στο σπίτι του στην Βαρκελώνη, αφού αναμένεται να χάσει τους πρώτους αγώνες της Ευρώπης, μιας και θα χρειαστούν περίπου 6–8 εβδομάδες για την ανάρρωση του.

O υπεύθυνος της ομάδας Davi De Brivio δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η χειρουργική επέμβαση του Alex πήγε καλά, αφού αυτό είναι το σημαντικότερο. Τώρα ξεκινά η περίοδος ανάκαμψης και θα τον περιμένουμε να γυρίσει πάνω στο GSX RR, όταν θα βρίσκεται στο 100% ώστε να μπορεί να δείξει όλο το ταλέντο του».

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ