net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O Michale van der Mar οδηγεί την χτυπημένη, από την πτώση του, μοτοσυκλέτα του.

Ο ηρωικός τερματισμός του

Ο Ολλανδός αναβάτης των World Superbikes είχε μια πτώση στον αγώνα της Γερμανίας, που οδήγησε σε σοβαρές ζημιές στην μοτοσυκλέτα του, αλλά και σε έναν ηρωικό τερματισμό από μέρους του.

 
Ο Michael Van der Mark στάθηκε σχετικά άτυχος στον δεύτερο αγώνα του Lausitzring της Γερμανίας, για το πρωτάθλημα των World Superbikes. Ο Ολλανδός μπλόκαρε το εμπρός φρένο του στην βρεγμένη πίστα, γεγονός που τον οδήγησε σε πτώση.
Ωστόσο, ο Van der Mark σήκωσε την μοτοσυκλέτα του και συνέχισε τον αγώνα, παρά το γεγονός ότι η τελευταία είχε υποστεί σοβαρή ζημιά! Συγκεκριμένα, πέραν της αποσίας ζελατίνας μετά την πτώση, η μοτοσυκλέτα του Michael είχε υποστεί ζημιά και στο εμπρός φρένο, με αποτέλεσμα ο αναβάτης να μην έχει σχεδόν καθόλου διαθέσιμη πέδηση!

Τι δήλωσε ο Ολλανδός για το κατόρθωμά του; «Ξεκίνησα καλά στον αγώνα αλλά η πίστα ήταν πολύ ολισθηρή και δεν μπορούσα να γείρω όσο θα ήθελα. Μετά από δυο γύρους, είδα τον Giugliano (της Ducati) να πέφτει και αμέσως σκέφτηκα το πρωτάθλημα, διότι προτεραιότητα ήταν να μείνω στον αγώνα.»

«Όμως τρεις γύρους από το τέλος απλά μπλόκαρα τον εμπρός τροχό και έπεσα. Ήθελα πραγματικά να τελειώσω τον αγώνα μου οπότε σήκωσα την μοτοσυκλέτα και οδήγησα δύο γύρους με σχεδόν καθόλου εμπρός φρένο. Αυτοί είναι πολύ σημαντικοί βαθμοί για μένα, οπότε τελικά δεν είμαι και τόσο απογοητευμένος.» 
 

 

SUPERBIKE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ