net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οδηγούμε την απίστευτα επιβλητική και άνετη Harley-Davidson CVO Road Glide Ultra

H-D Road Glide Ultra

Μια βόλτα με μια μεγάλη Harely-Davidson είναι μια μοναδική εμπειρία. Μια βόλτα με μια μοτοσικλέτα που έχει δεχτεί τις περιποιήσεις του τμήματος CVO είναι το κάτι άλλο. Φανταστείτε λοιπόν να βρίσκεστε στη σέλα της CVO Road Glide Ultra που συνδυάζει και τα δύο παραπάνω στοιχεία για μια εμπειρία πραγματικά ξεχωριστή.

 
Τιμή: 48.490 ευρώ 
 
Η αμερικάνικη μοτοσικλέτα των σχεδόν 50.000 ευρώ ήταν το δεύτερο μοντέλο που οδηγήσαμε στα πλαίσια του καθιερωμένου πλέον «Harley on Tour». Του ερχομού δηλαδή και στη χώρα μας του φορτηγού της Harley-Davidson, το οποίο περιοδεύει κάθε χρόνο όλη την Ευρώπη, κουβαλώντας την τελευταία σοδειά των Αμερικανών.
CVO Road Glide Ultra λοιπόν, μια μοτοσικλέτα που απευθύνεται πραγματικά στους σκληροπυρηνικούς της άνεσης, στους έχοντες φυσικά, οι οποίοι θέλουν παράλληλα να ξεχωρίζουν από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στους δρόμους. Αυτό το τελευταίο εύκολα το πετυχαίνεις στη σέλα της συγκεκριμένης μοτοσικλέτας, γιατί μπορεί στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού τέτοια Harley-Davidson να είναι συνηθισμένα, εδώ στην Ευρώπη, όμως όχι.

 
  • Διονύσης

    αυτο δεν είναι μοτοσυκλέτα .... αλλα πούλμαν. τρομερό

      2
  • ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΜΗΥΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

      1
  • dhmhtrhs mpouz

    Σωστό κτήνος. Θα ήθελα να γυρίσω όλη την Ελλάδα με αυτό το πράμα, με ευχάριστη συντροφιά στην πίσω σέλα. Αμα δεν ήταν και τόσο διαστημική η τιμή του...

      1

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ