net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το...σχεδίαζε να κερδίσει στην Αυστραλία ο Cal Crutchlow!

Ήρθα για την νίκη!

Ο Βρετανός νικήτης του Grand Prix της Αυστραλίας μίλησε για την απόδοσή του στον αγώνα και για την σταθερή βελτίωσή του στο δεύτερο μισό της σεζόν.

 
Ο Cal Crutchlow έχει εκπλήξει τους πάντες που ασχολούνται με τους αγώνες Moto GP –κοινό, εμπλεκόμενους αλλά και δημοσιογράφους- με την εξαιρετική του απόδοση και τις δύο του νίκες ιστορικής σημασίας. Όντας ο πρώτος Βρετανός αναβάτης που κερδίζει ποτέ στο Phillip Island, ο Cal προέβη σε εκτεταμένες δηλώσεις για το αγωνιστικό τριήμερο.
 
«Είναι μια καλή στιγμή για την καριέρα μου και αυτό το είπα και τρείς ή τέσσερις αγώνες πριν. Φαίνεται ότι μας πάει ακόμη καλύτερα και αυτό είναι ωραίο. Είχα βάλει στόχους σε κάποιους αγώνες φέτος, είχα πει ότι θέλω να είμαι στο βάθρο στο Brno, να κάνω το ίδιο στο Silverstone και να παλέψω για νίκη εδώ. Οπότε, ήταν μια πολύ καλή χρονιά μέχρι τώρα!»

«Κάποιος με ρώτησε την προηγούμενη εβδομάδα, τι σκεφτόμουν για το Phillip Island και εγώ του είπα ότι σχεδιάζω να νικήσω εδώ και φυσικά δεν με πίστεψε! Όμως πραγματικά σχεδίαζα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό εδώ. Είναι ωραίο όταν νικάς έναν αγώνα στη βροχή αλλά και έναν στο στεγνό, διότι οι άνθρωποι νομίζουν ότι μπορείς να νικήσεις μόνο στη βροχή, αν κάνεις μόνο το πρώτο…»

Μιλώντας για τον επόμενο αγώνα, ο οποίος θα γίνει στην Sepang της Μαλαισίας, ο Crutchlow είπε: «Θα πιστεύω μέσα μου ότι θα έχω αυτό το ψυχολογικό πλεονέκτημα, μέχρι πιθανόν… τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές! Πάμε εκεί με θετικές σκέψεις και οτιδήποτε και να γίνει, είχαμε ήδη καλούς αγώνες!» 
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ