Οδήγησε τα Moto Morini X-Cape 650 και Seiemmezzo 650

Οδήγησε τα Moto Morini X-Cape 650 και Seiemmezzo 650

Όλη η γκάμα της Moto Morini σε περιμένει στην Πάτρα. Δες από κοντά και οδήγησε τα Morini X-Cape 650 και Seiemmezzo 650 στην Achaia Moto Θανόπουλος.

Από τις 29 Απριλίου έως και τις 4 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της Achaia Moto Θανόπουλος στην Πάτρα μπορείς να οδηγήσεις τα Moto Morini X-Cape 650 και Seiemmezzo 650, ώστε να ανακαλύψεις τις δυνατότητές τους σε πραγματικές συνθήκες.

Το Χ-Cape 650 ισορροπεί ανάμεσα σε δυο κόσμους αφού είναι μια γνήσια on – off μοτοσυκλέτα που μπορεί να σε ταξιδέψει εντός ή εκτός δρόμου. Είναι εξοπλισμένο με υγρόψυκτο, δικύλινδρο κινητήρα 649 κ. εκ. με απόδοση 60 ίππων στις 7.000 σ.α.λ. και 56 Nm ροπής στις 8.250 σ.α.λ. Το ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού της Bosch, πετυχαίνει μέση κατανάλωση σύμφωνα με τις μετρήσεις μας 5,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ 18 λίτρων η αυτονομία του ξεπερνά τα 320 χιλιόμετρα. Το ατσάλινο πλαίσιο του συνεργάζεται με τροχούς 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω για βελτιωμένη συμπεριφορά εκτός δρόμου. Επιπλέον ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα εκδόσεις με χυτές ζάντες αλουμινίου ή ακτινωτές, ανάλογα με το γούστο του και τη χρήση που θέλει να κάνει. Το σύστημα της πέδησης είναι από την Brembo και αποτελείται εμπρός από δύο δίσκους 289 mm με δαγκάνες δύο εμβόλων και πίσω από δίσκο 255 mm με δαγκάνα δύο εμβόλων, εποπτευόμενα από ABS MP 9.1 της Bosch. Οι αναρτήσεις φέρουν την υπογραφή της Marzocchi και συνδυάζουν εμπρός ένα πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι διαμέτρου 50 mm με μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω. Η ενημέρωση του αναβάτη γίνεται μέσω οθόνης TFT 7 ιντσών και είναι από τις μεγαλύτερες της κατηγορίας, επιτρέποντας την διασύνδεση με Smartphone. Στον standard εξοπλισμό του εφοδιάζεται με φωτιζόμενους διακόπτες, δύο θύρες USB και χούφτες, ενώ η τιμή του ξεκινάει από τα 7.790 ευρώ.
 



Η Moto Morini Seiemmezzo είναι μια μεσαίου κυβισμού μοτοσυκλέτα που συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο για τους λάτρεις της νεορετρό σχεδίασης. Μάλιστα για να καλύψει μεγαλύτερο εύρος αναβατών η Ιταλική εταιρεία το προσφέρει σε δυο εκδόσεις, τη γυμνή STR και τη scrambler SCR. Οι δυο εκδόσεις μοιράζονται ίδιο πλαίσιο, δικύλινδρο κινητήρα 61 ίππων και περιφερειακά, αλλά διαφοροποιούνται ως την με εμφάνιση με το πιο «χωμάτινο» SCR να ξεχωρίζει χάρη στα εμπρός και πίσω φτερά, το φαρδύτερο τιμόνι και το μικρό μασκάκι πάνω από τον στρογγυλό προβολέα. Η σημαντικότερη ίσως διαφορά μεταξύ των δυο εκδόσεων είναι οι τροχοί, καθώς η STR έχει αλουμινίου, ενώ η SCR ακτινωτούς. Πάντως, τα ελαστικά είναι ίδια και στις δυο περιπτώσεις και πρόκειται για τα ποιοτικά Angel GT της Pirelli σε διάσταση 120/70-18 και 160/60-17 εμπρός και πίσω αντίστοιχα. Στον τομέα των φρένων και οι δυο εκδόσεις διαθέτουν δυο δίσκους 289 χιλιοστών εμπρός και έναν 255 πίσω με διπίστονες δαγκάνες σε όλους τους τροχούς και φυσικά δικάναλο ABS της Bosch. Οι αναρτήσεις προέρχονται από την Kayaba και έχουμε ανεστραμμένο 43άρι πιρούνι εμπρός με διαδρομή 120 χιλιοστά και μονό αμορτισέρ πίσω με ρυθμιζόμενη προφόρτιση και ίδια διαδρομή. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ατσάλινο πλαίσιο συνεργάζεται με αλουμινένιο ψαλίδι. Το Seiemmezzo STR κοστίζει 7.390 ευρώ, ενώ η έκδοση SCR κοστολογείται στα 7.690 ευρώ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα τα X-Cape 650 και Seiemmezzo 650 θα βρίσκονται στην Achaia Moto Θανόπουλος, στη Ν.Ε.Ο Πατρών – Αθηνών 111, η οποία είναι επίσημος έμπορος και επισκευαστής Moto Morini, Kawasaki, Brixton, Peugeot, Malaguti, GPX κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ν.Ε.Ο Πατρών – Αθηνών 111
Τηλ.: 2610430717
Facebook Page
Instagram