net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κράνος με σύστημα HUD

Το σύστημα HUD της NUVIZ

Κράνος με σύστημα HUD

Οι Αυστριακοί επενδύουν στα HUD κράνη

H ΚΤΜ επενδύει σε μια τεχνολογία που προέρχεται από τα μαχητικά αεροπλάνα.H μητρική εταιρεία της ΚΤΜ επενδύει 5 εκατομμύρια δολάρια, για την κατασκευή κράνους με σύστημα Heads Up Display. Από ότι φαίνεται, τα κράνη που θα συνδέονται με της μοτοσυκλέτες της KTM και της Husqvarna, δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν.

 
Η Pierer Industrie, είναι η μητρική εταιρία της KTM και της Husqvarna και σύμφωνα με όσα αναφέρει το αμερικανικό ειδησεογραφικό δικτυακό Business Wire, συνεργάζεται στενά με την εταιρία κατασκευής οθονών NUVIZ.

Αυτό το γεγονός από μόνο του μπορεί να μην μαρτυράει κάτι ενδιαφέρον, όμως μια τέτοια συνεργασία να είναι η αρχή για την κατασκευή ενός κράνους HUD με το σήμα της KTM.

Μάλιστα η ίδια η NUVIZ, έχει δηλώσει ότι σχεδιάζει να φέρει ένα σύστημα HUD στην αγορά , το πρώτο μισό του 2017, οπότε οι πληροφορίες δεν είναι τόσο αβάσιμες.

Το σύστημα NUNIZ προβάλλει πληροφορίες απευθείας στο οπτικό πεδίο του οδηγού, που περιλαμβάνουν βίντεο και φωτογραφιών ικανότητες, μουσική, τηλεφωνήματα κλπ, αλλά επίσης λειτουργεί ως σύστημα εντοπισμού GPS και μπορεί επίσης να τροφοδοτήσει πληροφορίες απευθείας στα social media.

Οι πληροφορίες λένε ότι η Pierer Industrie επενδύει 5 εκατομμύρια δολάρια, στην επιχείρηση τεχνολογίας που έχει έδρα το Σαν Ντιέγκο.

Αυτή η στρατηγική επένδυση δείχνει την τεχνολογική υπεροχή της NUVIZ σε συστήματα HUD που αφορούν το χώρο της μοτοσυκλέτας και τονίζει τη ανάγκη  για την προηγμένη εμπειρία των χρηστών, που έχει θέσει ως στόχο η εταιρία.
 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ