net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι ηλεκτροκίνητες DUE

Οι ηλεκτροκίνητες DUE

Οι ηλεκτροκίνητες DUE

Οι ηλεκτροκίνητες DUE

Οι ηλεκτροκίνητες DUE

Ηλεκτροκίνητες κατασκευές με τεραστία ροπή εμφανιστήκαν στην Ιταλία

 
Η πρωτότυπη αυτή κατασκευή ονομάζεται DUE και δεν έχει σχέση με καμία άλλη ιταλική φίρμα. Είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις οι όποιες ναι μεν μοιράζονται το ίδιο πλαίσιο και τα ίδια κομμάτια του κινητήρα,  διαφέρουν όμως σε ανάρτηση, ζάντες και ελαστικά που έχει να κάνει με τον χαρακτήρα της καθεμίας. Η έκδοση Χ είναι μια μοτοσυκλέτα εκτός δρόμου και η έκδοση R η ασφάλτινη έκδοση της. 
 
Πίσω από την κατασκευή της, βρίσκεται η Ιταλική εταιρία Armotia (με ιδρυτές τους  Antonio Ranalli και Andrea Andreucci ) και χρησιμοποίει ένα ηλεκτρικό μοτέρ τοποθετημένο κεντρικά, σε συνδυασμό με –από ότι φαίνεται- έναν ακόμα ηλεκτρικό κινητήρα στο κέντρο του εμπρός τροχού. Ο εγκέφαλος της μοτοσυκλέτας αναλαμβάνει  να διαμοιράσει στους δυο τροχούς το ποσοστό της ροπής που απαιτείται σε κάθε περίπτωση.

Η τροφοδοσία επιτυγχάνεται χάρη στην μπαταρία λίθου των 72 volt και συμφώνα με την εταιρία αρκεί για την κάλυψη απόστασης 100 χιλιόμετρων. Ο κύκλος πλήρης επαναφόρτισης της διαρκεί 5 ώρες. Επιπρόσθετα, υπάρχει η επιλογή στον εκάστοτε αγοραστή να διαμορφώσει την μοτοσυκλέτα με το προσωπικό του γούστο καθώς η εταιρία δίνει τη δυνατότητα εξατομίκευσης με την χρήση 3D λεπτομερειών.
Κάτι που ίσως τρομάξει λίγο τους υποψηφίους είναι η αλμυρή τιμή του, που συμφώνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα βρίσκεται στο όριο των 14.900 Ευρώ.

Χαρακτηριστικά DUE R :
Βάρος : 129 Κιλά
Μπροστινή ανάρτηση : USD 41mm καλάμια
Πίσω ανάρτηση :  Μονό αμορτισέρ με προφόρτιση
Τροχοί : 110/80/19 και 140/80/17

Χαρακτηριστικά  DUE X :
Βάρος : 126 Κιλά
Μπροστινή ανάρτηση : USD 43mm καλάμια
Πίσω ανάρτηση : Μονό αμορτισέρ Ohlins με προφόρτιση 
Τροχοί : 80/90/21 και 110/80/18

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ