net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τι λέει ο Jorge Lorenzo για το φετινό πρωτάθλημα;

Όλα λάθος μετά Montmelo!

Ο πρωταθλητής του 2015 μίλησε επίσης για το φετινό πρωτάθλημα και παραδέχθηκε ότι έκανε πολλά λάθη που τον έθεσαν εκτός τίτλου.

 
Ο Jorge Lorenzο έχει κάνει ίσως και την χειρότερη χρονιά του στην μεγάλη κατηγορία, φέτος. Αριθμητικά τουλάχιστον, ο Ισπανός πρωταθλητής του 2015 έχει την μικρότερη συγκομιδή βαθμών που έχει καταφέρει ποτέ ακόμη και από την πρώτη του χρονιά στην μεγάλη κατηγορία το 2008!
 
Τι λέει ο ίδιος; «Ήταν πολύ καλά στην αρχή, ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο. Μόνο η πτώση μου στην Αργεντινή ήταν ένα κακό σημείο.
Όλα ήταν σχεδόν τέλεια μέχρι το Montmelo»

«Από εκεί και πέρα, όλα πήγαν λάθος, ειδικά στη βροχή και στο κρύο. Δεν ένιωθα καλά με τα εμπρός ελαστικά μου. Άρα ήταν δύσκολο να είμαι σταθερός, όπως είμαι συνήθως. Και υπέφερα για να βρω καλή ισορροπία και αυτοπεποίθηση με τα ελαστικά αυτά»

Ο Jorge συνεχίζει: «Στο μέλλον η Michelin θα πάρει εμπειρία και θα φτιάξει καλύτερα λάστιχα και σίγουρα όλοι μας θα έχουμε λιγότερα προβλήματα. Όπως και να έχει, η εμπειρία της φετινής χρονιάς για το μέλλον θα είναι σημαντική: για να είμαι ειλικρινής, έκανα πάρα πολλά λάθη και έτσι δεν κυνηγάς τίτλο»

Τέλος, ο Lorenzo μίλησε και για την πρόοδο της Ducati, τον τελευταίο καιρό, στους αγώνες: «Προφανώς προχωρούν μπροστά κάθε χρονιά, είναι ανταγωνιστικοί σε όλο και περισσότερες πίστες και αυτό είναι καλό σημάδι. Ο Andrea Dovizioso άξιζε την νίκη, είναι ένας από τους καλύτερους αναβάτες στο βρεγμένο!»
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ