net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ό,τι θα θέλατε να μάθετε για τα νέα μοντέλα της σειράς Touring της αμερικανικής εταιρείας.

Όλες οι πληροφορίες

Δείτε όλες τις πληροφορίες, φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά για την νέα σειρά Touring μοντέλων της Harley-Davidson.

 
Δελτίο τύπου: Οι μοτοσικλέτες 2017 της Harley-Davidson® είναι εδώ. 35 μοτοσικλέτες συνολικά. Από την ευέλικτη οδήγηση στην πόλη μέχρι και την δύναμη και πολυτέλεια για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Το επόμενο κεφάλαιο στο ταξίδι σας πάνω σε μια Harley, ξεκινά εδώ.

Μοτοσικλέτες τουρισμού 2017. Περισσότερη ισχύς, νέες αναρτήσεις.

Με υπερηφάνεια παρουσιάζουμε τους πιο ισχυρούς κινητήρες Harley-Davidson® που κατασκευάστηκαν ποτέ: Οι ολοκαίνουργιοι κινητήρες Milwaukee-Eight® 107 και Milwaukee-Eight® 114. Αποδίδουν ομαλότερα, είναι ισχυρότεροι και ακόμη πιο αξιόπιστοι. Εξελίχθηκαν μέσα από αμέτρητα χιλιόμετρα δοκιμών και ατελείωτες ώρες οδήγησης σε κάθε ασφάλτινο περιβάλλον. Το κάθε εξάρτημα κατασκευάστηκε για να καλύψει πλήρως την κάθε σας απαίτηση από τον κινητήρα. 

Συνδυάσαμε την ισχύ με ολοκαίνουργια μπροστινή ανάρτηση της Showa® και πλήρως ρυθμιζόμενα με το χέρι, διπλά πίσω αμορτισέρ. Παρέχουμε την πλέον τέλεια απόδοση στην ταξιδιωτική ιστορία μας. 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ