net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ολική αναμόρφωση

Σε ολικό σχεδόν λίφτινγκ μίας Yamaha XSR700 προχώρησε ο David González, δίνοντας μια νέα εικόνα στο συγκεκριμένο δίκυκλο. Ο Ισπανός άνδρας έχοντας ένα ικανοποιητικό budget στα χέρια του, κατάφερε να αναδομήσει τη μηχανή προσφέροντας κάτι το μοναδικό στα μάτια του κοινού.

 
Όπως ο ίδιος δήλωσε, αυτόν τον καιρό προτιμά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με τα πρότζεκτ που αναλαμβάνει, προσπαθώντας βεβαίως να έχει στα χέρια του περιπτώσεις που θα του αποφέρουν τη μεγαλύτερη δυνατή χρηματοδότηση, ώστε να διευκολύνει το έργο που θέλει να ολοκληρώσει.

Βρίσκοντας λοιπόν τις συνθήκες που ήθελε ξεκίνησε την αναμόρφωση της μοτοσυκλέτας αλλάζοντας το τιμόνι, τις λαβές των φρένων αλλά και του συμπλέκτη, συνεχίζοντας με τους καθρέφτες, τα φλας, το πίσω φτερό, το μαρσπιέ, το φως του φρένου και την τάπα του ρεζερβουάρ.

Ωστόσο δεν αρκέστηκε  σε αυτά και προχώρησε στην αλλαγή των ελαστικών, του μπροστινού φαναριού, του συστήματος εξάτμισης, του πίσω αμορτισέρ, της σέλας, του φίλτρου αέρα, του πιρουνιού και του καλύμματος του ρεζερβουάρ, φτάνοντας σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα χάρμα οφθαλμών, δίνοντας της το όνομα Hansamu.
  
 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ