net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η δεκαετία των 80s λάμπει ξανά.

Η δεκαετία των 80s λάμπει ξανά.

Η δεκαετία των 80s λάμπει ξανά.

Ο παλιός είναι…αλλιώς!

Τρεις εικονικές 80s superbikes από ελληνικά «χέρια» που θα σας εντυπωσιάσουν!

 
Το παλιό είναι ωραίο για έναν μεγάλο αριθμό  ανθρώπων. Είναι πολλοί αυτοί που κυνηγάνε αντίκες και παλιά αντικείμενα που τα αγοράζουν σε υψηλές τιμές. Τι θα γίνει όμως στην περίπτωση που βρεθούν εταιρίες με σκοπό την αναβίωση παλιών μοντέλων μοτοσυκλέτας με σύγχρονες προδιαγραφές?
Ίσως η αναγέννηση παλιών μοντέλων της δεκαετίας του 80 από συγκεκριμένες εταιρίες είναι κοντά. Φανταστείτε να μπορούσατε να αγοράσετε μία μοτοσυκλέτα η οποία θα είχε τη φινέτσα και την ομορφιά μίας άλλης δεκαετίας, η οποία θα είχε σύγχρονα μηχανικά μέρη.

Παράδειγμα ενός τέτοιου παντρέματος είναι η Praem BMW S1000RR που είχαμε δει πριν λίγο καιρό, η οποία μας έδωσε ένα δείγμα του τι θα μπορούσε να συμβεί. Το μοντέλο ήταν άμεση αναφορά στα 80s, μια σημαντική δεκαετία για τις μοτοσυκλέτες δρόμου και αγώνων!

Η ελληνική ομάδα Speedjunkies, που δραστηριοποιείται στην εικονική κατασκευή παλιών μοντέλων μας αφήνει μια γλυκιά  γεύση μέσα από την δουλεία της. Δείτε στις φωτογραφίες, πως οι έλληνες δημιουργοί τροποποίησαν 3 μοντέρνες μοτοσυκλέτες –μια Yamah R1, μία Suzuki GSX-R1000 και μία Kawasaki H2- κάνοντας τις να μοιάζουν με αγωνιστικά της δεκαετίας του 1980! 




 

 

SPECIAL - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ