net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ξεκούραση για το υπόλοιπο της χρονιάς, για τον Andrea Iannone.

Όχι άλλες δοκιμές φέτος

Εκτός των δοκιμών μέχρι και το τέλος του 2016 θα παραμείνει ο Andrea Iannone, ο οποίος οδήγησε εκτενώς κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

 
Η Suzuki αποφάσισε να κρατήσει τον Andrea Iannone εκτός δοκιμαστικής δράσης για το υπόλοιπο της χρονιάς, μετά την συμμετοχή του Ιταλού στην χθεσινή, πρώτη ημέρα των δοκιμών στο Jerez.
 
Δείτε περισσότερα νέα στο Moto Τρίτη

Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι ότι πλέον η Suzuki δικαιούται μόνο 5 ημέρες ιδιωτικών δοκιμών, αφού δεν υφίσταται πλέον στο καθεστώς των παραχωρήσεων. Ο Davide Brivio αποφάσισε έτσι να κερδίσει τις πολύτιμες ημέρες για το μέλλον και ταυτόχρονα να ξεκουράσει τον Andrea Iannone.

Ο «Μανιακός» οδήγησε εχθές στην ισπανική πίστα, πραγματοποιώντας 68 γύρους και εξετάζοντας διάφορες επιλογές και ρυθμίσεις για τον κινητήρα. Δείτε τα λόγια του Brivio για την απόφασή του: «Αφού χάσαμε τις παραχωρήσεις θέλουμε να κρατήσουμε δοκιμαστικές ημέρες για το μέλλον. Αφού κάναμε όλα τα τεστ που χρειαζόμασταν, δεν χρειαζόμαστε τον Andrea να οδηγήσει άλλο»

«Στόχος μας δεν είναι να κυνηγήσουμε τον ταχύτερο γύρο αλλά να τον αφήσουμε να βελτιώσει την αίσθησή του πάνω στην μοτοσυκλέτα και να μας βοηθήσει στην μελλοντική ανάπτυξη» 
 

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ