net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένα από τα πολλά υποθετικά σχέδια που έχουν κυκλοφορήσει και προσπαθούν να «μαντέψουν» την εμφάνιση του νέου superbike της Honda, με τον V4 κινητήρα.

Aντεπίθεση της Honda στην κατηγορία των Superbike

  • Δυο ολοκαίνουργια μοντέλα διαφορετικού χαρακτήρα 
  • Με V4 κινητήρα, στοχεύοντας την κορυφή
  • Φήμες για πιο προσιτή έκδοση RC213V-S 



Σε αντίθεση με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η Honda αλλάζει την «πολιτική της» στην κορυφαία κατηγορία των street και περνά σε φουλ αντεπίθεση! 
Στα πλάνα της συμπεριλαμβάνονται δύο νέα μοντέλα, με το ένα εξ αυτών να προορίζεται για χρήση δρόμου και περιστασιακές επισκέψεις σε πίστα, αποτελώντας επί της ουσίας την συνέχεια της φιλοσοφίας του Fireblade.  
Σε αυτή την υλοποίηση η Honda θα προσδώσει έναν φιλικό για τα δεδομένα της κατηγορίας  χαρακτήρα, χωρίς «αιχμές». 
Ωστόσο το δεύτερο μοντέλο που θα παρουσιάσει η Honda, θα έχει σαν στόχο την κορυφή, όντας έτοιμο για… «τσαμπουκάδες» με τον ανταγωνισμό. 

Αυτό προϋποθέτει φυσικά συγκεκριμένες επιλογές σε στήσιμο, απόδοση κτλ, δημιουργώντας ένα «extreme» σύνολο, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα φέρει V4 κινητήρα, μια μηχανική διάταξη που έχει «τιμήσει» ουκ ολίγες φορές η Honda, αποτελώντας πλέον κομμάτι της ιστορίας της. Τέλος, υπάρχουν επίσης φήμες σχετικά με την επικείμενη παρουσίαση μιας πιο «προσιτής» έκδοσης της RC213V-S, γεγονός που αν επαληθευθεί, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την παρουσία της Honda στην κατηγορία που θα «παίζει» πλέον με τρία μοντέλα.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ